27 inçte OLED ve 2K çözünürlük yetersiz midir?

• Konuyu başlatan Isari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 182
Hayır, çok parlak kullanmıyorum.
OLED ler sadece word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr @Novelist

OLED ler sadece word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr @Novelist
Dizsüstüm OLED. Çok memnunum, o yüzden masaüstünde de OLED istemiştim. Dizüstünde öyle bir sorun yaşamadım ama...

Oyun için değil masaüstü işler, Word vs. için alacağım.

Kısa vadede yanık problemiyle karşılaşabilirsin, oyun için daha uygun OLED. Oyun için kullanırsan yıllarca gider ancak bir şeyler okumak için kullanırsan muhtemelen 2-3 yıl içinde yanma belirtileri gösterir. Zaten metin okuma performansları kötü Oled monitörlerin.

Yüksek parlaklıkta kullanmayacakmış sorun olmaz
Zaten oledlerin parlaklığı düşük, 50nit mi kullanacak ekranı? 200nit kullanılan senaryoda 18 ayda yanma belirtileri gösteriyor gen 3 QD-Oled.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OLED'ler sadece Word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr @Novelist

Yazi font sorunu bu nesilde yok. Piksel yogunlugundan dolayi goruntu zaten cok keskin.

Son düzenleme:
İş odaklı bir monitör al bence, USB gibi ek girişler lazım olur.

USB-A Ports

2
USB-A Rated Speed

5Gbps (USB 3.2 Gen 1)
USB-B Upstream Port

2
USB-C Upstream

USB-C Rated Speed

5Gbps (USB 3.2 Gen 1)
USB-C Power Delivery

65W
USB-C DisplayPort Alt Mode

Normal bir monitör istiyorsan da şuna bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı