27 inçten 32'ye geçilir mi?

Bütçe
7200
Bu konuyu 55 inç monitörde okuyan ben.😂 büyük her zaman daha keyiflidir dostlar, kısa bir alışma süreci ardından doğru mesafede ayarlandımı çok keyifli bir hal alıyor. Ben bu ekranda cayır cayır CS2 de oynuyorum, ekran zaten büyük olduğu için dibine girmemde gerekmiyor. Bu konu özelinde bütçe kısıtlı olduğu için 32 inç iyi bir cihaz zor, 27 inç isteklerini karşılayan bir model tercih etmeni öneririm.

Bu konuyu 55 inç monitörde okuyan ben.😂 büyük her zaman daha keyiflidir dostlar, kısa bir alışma süreci ardından doğru mesafede ayarlandımı çok keyifli bir hal alıyor. Ben bu ekranda cayır cayır CS2 de oynuyorum, ekran zaten büyük olduğu için dibine girmemde gerekmiyor. Bu konu özelinde bütçe kısıtlı olduğu için 32 inç iyi bir cihaz zor, 27 inç isteklerini karşılayan bir model tercih etmeni öneririm.

İşin tuhaf yanı, 21.5"tan 24.5" geçerken büyük gibi geldi ama normal karşıladım, 27" 4K'ya geçerken büyük geldi anormal karşıladım ama her geçtiğim diğerinden daha tatmin edici geldi, yalnız şu farkındalık hala değişmedi, 24'5 hala ideal boyut rekabetçi tarzı oynuyorsanız yani alışsam bile gidip de 27"de rekabetçi oynayamam, ama hikayeli oyunlarda gerçekten 27" çok güzel geliyor, 32" geçsem de acaba daha mı iyimiş der miyim bilmiyorum ama 27 son nokta olmalı bu boyutlardan sonrası tamamen oturma mesafesine bağlı.

32 inç monitör güzel de bu paylaştığınız 1080p monitör, o sebeple 32 için olmaz. 32 için en kötü 2K monitör almanız gerekiyor. 15.6 17.3 23.8 27 32 34 hepsini kullanmış biri olarak 34 en güzeli. 55 ile kullanan arkadaş da mouse ile zorlanır 65 TV ile denedim olmuyor. Anca kol ile oyun oynayabilirsiniz.

720p Gaming bittiği gibi 1080p de bitmek üzere. Alt segment yakında QHD olacak. Ben 27" oynuyordum. 2 yıl olacak 32" 2K 165 ve 144Hz iki monitöre geçtim. İş için kullanımda da çok rahat ettiriyor. Bana kalırsa tavsiye ederim. Ha bu arada monitör kaliteliyse ve sistem 100fps civarı verebiliyorsa 32" monitörde 1080p hiçte öyle pixel pixel olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı