27 Mbps internet ile GeForce NOW'da sıkıntı çıkar mı?

Dostum dediğin şeyi çoğu stream platformu kullanan insan bilir. Kablolu bağlantı hep önerilir. Zaten bende kablolu bağlantı kullanıyorum.

Bunlar 100Mbps kablolu deneyimlerim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dediğim gibi şans işi.

Sırf şu videodaki ses bozulmaları için bile Ultra 1080P yerine Low 1080P tercih ederim.
Ekran kartım: GTX 1650

Dostum dediğin şeyi çoğu stream platformu kullanan insan bilir. Kablolu bağlantı hep önerilir. Zaten bende kablolu bağlantı kullanıyorum.

Bunlar 100Mbps kablolu deneyimlerim:

Dediğim gibi şans işi.

Hocam ukalalık yapmak istediğimden değil yanlış anlamayın, bilmeyen arkadaşlara fikir olsun diye sadece. Fakat sizin temelde kesinlikle bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum çünkü söylediğinize göre tüm şartları karşılıyorsunuz.

Hocam iyi açıklamışsınız ama 25Mbps bağlantıda da 100Mbps bağlantıda da kablolu bağlanıyordum. Yani görüntü kötü gözükmesinin sizin anlattığınız sebepten kaynaklandığını düşünmüyorum.

Hocam evet haklısınız görünüm konusunda kesinlikle kişinin kişisel bilgisayarı gibi değil ama ben daha çok takılma, pikselleşme, kasma gibi sorunların sebebi üzerine açıklama yapmak istemiştim. Onun dışında haklısınız evet kağıt üstünde çok iyi değerler ama görüntü olarak o hissiyatı vermiyor.

Hocam ukalalık yapmak istediğimden değil yanlış anlamayın, bilmeyen arkadaşlara fikir olsun diye sadece. Fakat sizin temelde kesinlikle bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum çünkü söylediğinize göre tüm şartları karşılıyorsunuz.

Estağfurullah. Sorunun kaynağı ne bilemiyorum. Destek zaten patates. Otomatik bot cevaplıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı