27" monitör için VESA önerisi

wexoek

Decapat
Daha fazla  
Bugün monitörüm geldi ve 27" monitörümü duvara takmak istiyorum bunu yaparken monitörün ergonomik özelliğini kaybetmek istemiyorum. Pivot özelliği var bu yüzden ayarlanabilir VESA uyumlu bir aparat vb bir şey önerebilir misiniz?

Bugün monitörüm geldi ve 27" monitörümü duvara takmak istiyorum bunu yaparken monitörün ergonomik özelliğini kaybetmek istemiyorum. Pivot özelliği var bu yüzden ayarlanabilir VESA uyumlu bir aparat vb bir şey önerebilir misiniz?

Hocam bu nasıl? 27 inc uyumlu duvar askı aparatı. VESA uyumlu mu bilmiyorum.

Invision markasının çift kollu monitör kollarını kullanıyorum. Gayet memnunum ancak arkada duvar varsa masaya monteliler pek kullanışlı olmuyor. Amazon'dan aldığımda 4. günde elime ulaştı. Duvara monte için bunlar mevcut:
Invision 1
Invision 2
Invision 3

Invision markasının çift kollu monitör kollarını kullanıyorum. Gayet memnunum ancak arkada duvar varsa masaya monteliler pek kullanışlı olmuyor. Amazon'dan aldığımda 4. günde elime ulaştı. Duvara monte için bunlar mevcut:
Invision 1
Invision 2
Invision 3
Dostum 1 ve 3 numaralı ürünlere bayıldım tam istediklerim gibi görünüyorlar. Sağ sola yukarı aşağı yani pivot hareketlerine de imkan veriyor. Biraz zaman geçsin iyice araştırıp karar vereceğim, Teşekkür ederim.

Dostum 1 ve 3 numaralı ürünlere bayıldım tam istediklerim gibi görünüyorlar. Sağ sola yukarı aşağı yani pivot hareketlerine de imkan veriyor. Teşekkür ederim
@Görkem Say @laptopdakiamdişlemci Sağ olun dostlar attıklarınızı araştırıp karar verdikten sonra alacağım 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı