v3rtecc
Hectopat
- Katılım
- 28 Mayıs 2023
- Mesajlar
- 3.988
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 20
Yanlışınız var, dün ve öncesi en düşük trade up maliyeti 200-250 dolar arası oynuyordu. Ama bugün bazılarında fiyat çok düştü. Örneğin anubisin lejyonu field tested şu an (14.30) Steam'de 36 dolardan gidiyor. Yani şu anda 180 dolara fracture koleksiyonundan herhangi bir bıçak çıkartma ihtimalimiz var. Skeleton knife slaughter da alabilirsiniz, paracord Safari mesh de.
Riske giren çok fazla kişi olduğunu düşünmüyor olabilirsiniz ama şuna da değinmek lazım: Yine anubisin lejyonu için konuşacağım, güncellemeden önce saatte ortalama 15 tane satılırken güncelleme sonrası saatte 1500-200 arası satıldı. Bunun sebebi insanların skini beğenmesi değil, trade up yapma istekleri. Toplam 400 kırmızı ve 5 tane aşınmışlık kategorisi ayrıyeten stat-trak olmalarına baktığımızda bu satışlar sonucunda yüksek fiyattan item alanların amacının trade yapmak olduğu aşikar.
Hocam piyasa yerine oturmadı. Şu an Dead CAT bounce durumu yaşanıyor. 30-31 Ekim'de bıçak/eldiven piyasasını görünce dediğimi anlarsınız.
Not: Bıçak/eldivenlerin fiyatı hep dipte kalır demiyorum. İlk başta çok fazla item pazara gireceğinden fiyatlar dibi görecek diyorum.
Fiyatlar gün çok değişiyor içerisinde değişiyor, geçen 50 dolara da gördüm 35 dolara da gördüm. Şu anda 40'a çıkmış yeniden. Anubisin lejyonu bende de var ancak skeleton Knife'ın Slaughter'ı da çok nadir değil. Fracture koleksiyonundan fiyatlar toparlanmışken 3-4 bıçak harici çok kar edemiyorsunuz. Koleksiyonda 45 tane bıçak var yani şansı çok düşük. Dead CAT bounca durumu yaşanıyor tam diyemeyiz, çünkü borsa ve kriptoda olan bir şey bu. CS'de böyle bir durum olacağını söylemek pek doğru olmaz çünkü bunu söyleyen kişiler haksız çıktı ve onlara inanan kişiler geçmişte büyük zarar ettiler.
Baştaki bu kadar fazla kırmızı skin satılma sebebi de bence insanların kırmızı skin fiyatları düşmeden satayım demesi, yani panik satıştandı. Başta saatte 1 tanesinden binlerce satılırken şimdi 50-60 tane satılıyor. Arkadaşım da başta MP9 skininin 30 dolara çıktığını görünce anında sattı ileride fiyatı düşer diye, ama ben bekletmeyi düşünüyorum.
Son düzenleme: