Asus TUF
ASUS TUF. Önermem, G27FC gibi daha iyi seçenekleriniz olabilir.
Medya tüketimi ve yüksek FPS aldığınız oyunlar için evet. Yoksa bunu öneririm:Sizce fiyatına göre alınabilecek en iyi monitör G27FC mıdır? Aşırı derecede kararsız kaldım.
Medya tüketimi ve yüksek FPS aldığınız oyunlar için evet. Yoksa bunu öneririm:
%97 NTSC (CIE:1953)Philips 272E2FA/00 Monitör
Philips 272E2FA/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
VG27VQ %75 ARGB, G27FC %90 DCI P3. sRGB gamutu olarak G27FC %120, VG27VQ %95. Dijital içerik üreticileri için sRGB gamutunu yüksek olması yararlı olmayacaktır ama normal kullanıcı için daha yararli.GIGABYTE G27FC ile ASUS TUF VG27VQ arasındaki fark tam olarak nedir, sizce neden G27FC tercih etmeliyim?
1800-1900TL için güzel bir monitor ama 2.4K para verilmez yazanlar oldukça fazla, içime kuşku düştü. Bu monitor işine girerken bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim.VG27VQ %75 ARGB, G27FC %90 DCI P3. sRGB gamutu olarak G27FC %120, VG27VQ %95. Dijital içerik üreticileri için sRGB gamutunu yüksek olması yararlı olmayacaktır ama normal kullanıcı için daha yararli.
Onu diyenler muhtemelen "az daha koy 1440p alırsın"cılardan. GPU kaldırıyorsa ED270UP gibi bir seçeneğiniz var ama renk gamutu değerleri daha düşük. G27FC'de kalmanızı öneririm.1800-1900TL için güzel bir monitor ama 2.4K para verilmez yazanlar oldukça fazla, içime kuşku düştü. Bu monitor işine girerken bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim.
1800-1900TL için güzel bir monitor ama 2.4K para verilmez yazanlar oldukça fazla, içime kuşku düştü. Bu monitor işine girerken bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim.
Onu diyenler muhtemelen "az daha koy 1440p alırsın"cılardan. GPU kaldırıyorsa ED270UP gibi bir seçeneğiniz var ama renk gamutu değerleri daha düşük. G27FC'de kalmanızı öneririm.
Siyahlarından dolayı G27FC tercih ederdim. Eğer odanız güneş alıyor veya odanda ışık açık duruyorsan 27G2U da düşünülebilir. Oynadığın oyuna da bağlı.Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27FC ITOPYA'da.www.itopya.com
Şu an bu 3 monitor arasında kaldım. Sen olsan hangisini tercih ederdin?
Ekran kartım GTX 1060 6GB
Gigabyte hakkında ne yazdığımı okumadınız sanırsam.@Liutenant VA panel ile IPS paneli çok yanlış karşılaştırıyorsunuz. Önemli olan ana etmen renk gamutu değerleridir.
%90 DCI P3. Video izlediğinize göre SDR içerik tüketeceksiniz. Ayrıca HDR 10 tüm HDR seviyelerini içine alır(sadece HDR 1000'e HDR 10+ deniyor).Gigabyte G27FC Monitör
Gigabyte G27FC Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şu konuyu da okuyunuz. Veya kısaca bu videoda VA panelin daha yüksek renk gamutuna sahip olmasının avantajları işte.
Usta attığım UltraGear'ı alıp geçecektin.Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27FC ITOPYA'da.www.itopya.com
Şu an bu 3 monitor arasında kaldım. Sen olsan hangisini tercih ederdin?
Ekran kartım GTX 1060 6GB