27" Monitör tavsiye

Bütçe
4500
En kötü içine sinmezse aldığın zaman 14 günlük cayma hakkını kullanarak kutusuna koyar iade edersin. Paranı alır Dell'e yönelirsin.
Yalnız monitör geldiğinde ilk duyglarını paylaş. Beğenirsen referansımız olursun. 👍
Tamamdır hocam ben de aktif olarak AOC 24G2U kullanıyorum biraz da karşılaştırarak duygularımı paylaşırım.

@Saint Lucia 3 gün oldu geleli kullanımda renk kalitesi panel hoşuma gitti, duruşu malzeme kalitesi de tatmin etti ilk izlenimlerim. Ölü piksel çıkmadı, kutu içerisinde USB çoğaltmak için Type A to Type B kablosu çıkması da memnun etti kendi AOC monitörüm için ekstra almıştım. Piksel sayma muhabbetini anlamadım bir kol mesafesinde oturuyorum 24 inç monitörümden ekstra farklı bir piksel rahatsızlık hissettirmedi açıkçası. Biz genel anlamıyla memnun kaldık, merak eden arkadaşlar olursa diye sadece kutu açılımı yaptığım bir video ekledim, inceleme yapacak kadar deneyimli olmadığım için. Tekrardan değerli görüşleriniz için de teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Type A To Type B
Type A To Type B

Type A ->Type B​

Type A To Type B

Son düzenleme:
3 gün oldu geleli kullanımda renk kalitesi panel hoşuma gitti, duruşu malzeme kalitesi de tatmin etti ilk izlenimlerim. Ölü piksel çıkmadı, kutu içerisinde USB çoğaltmak için Type A to Type B kablosu çıkması da memnun etti kendi AOC monitörüm için ekstra almıştım. Piksel sayma muhabbetini anlamadım bir kol mesafesinde oturuyorum 24 inç monitörümden ekstra farklı bir piksel rahatsızlık hissettirmedi açıkçası. Biz genel anlamıyla memnun kaldık, merak eden arkadaşlar olursa diye sadece kutu açılımı yaptığım bir video ekledim, inceleme yapacak kadar deneyimli olmadığım için. Tekrardan değerli görüşleriniz için de teşekkür ederim.

Yalnız video işi çok başarılı olmuş. Tebrik ediyorum. Düz metin yazmak yerine görsel sunmuşsun. Farkındalık yaratılmış bir inceleme.
Monitör güzel duruyor. Yapı malzemesi kaliteli ve ağır bir hisse sahip. Boyut olarak büyük gelmeyeceğini ve pikselleşme olmayacağını vurgulamıştım.
Ayrıca videonun altına HDMI çıkıyor mu diye sormuşlar. Kanalını cevapsız bırakma. 😉
Monitörü sorunlara videonu atarım. Elinde geldiğince fikirlerini sunarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı