27" vs 24" Curved vs Flat Monitör

Might

Kilopat
Arkadaşlar monitör alacağım bütçem 2000'in altında. 24 mü, 27 mi, curved mı, flat mi karar veremedim. Oyun oynuyorum yani 144Hz 1MS gerekli. Monitör tavsiye ederseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 almanı tavsiye ediyorum. Oyun oynayan birine en ideal bence bu. 20 yıldır oyun oynuyorum 27 gereksiz büyük geliyor hala. Ne kadar istesem de 27 geçmek olmuyor. Gereksiz kısacası.

Curved ekrana yönelmeni ise tavsiye etmiyorum. Flat alın. Işık sızmasından ve Curved ekran VA panel olduğu için TN panele yetişemiyor. VA panel, IPS panel 1 MS yazan hiçbir şeye kanmayın lütfen hikaye.

Arkadaş 144HZ 1MS istedikçe IPS önerisi de saçma geldi? Evet bende ömrüm boyunca IPS kullandım TN panel asla istemiyorum ve 1 haftadır bu durumla çelişip duruyorum. Ama benim için 1 MS, 5 MS, 144HZ, 75HZ önemli değil ise IPS alırım. Arkadaş kesinlikle 144 ve 1 MS istemiş. Oyun performansı için kesinlikle TN. Dersen eğer %50 Oyun %50 film zevkim var, IPS tabiiki.

IPS ile TN panel oyun açısından dağlar kadar fark yaratıyor. Ve bu yüzden TN panele geçesim var şu aralar. Denemez olaydım. O güzel görüntü mü? Yoksa o güzel akıcı hızlı monitör mü? Diye 1 haftadir çıldırıyorum. :)

Önerim ise, Viewsonic XG2401, XG2402, XG240R. 401 ile 402 ve 240R arasında sadece yazılım farkları var. En sorunsuzu aralarındaki kıyas ile XG240R. Büyük ihtimal ben deXG240R yada XG2405 incelemesi yapılacak ona göre bir seçim yapacağım aralarında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı