denizsevim
Kilopat
Bu link ne böyle?Hocam sen mantıklısını bulmuşsun zaten. Bu arkadaşın güç verimliliği sertifikası da var zaten. Buyrun link![]()
Bu link ne böyle?Hocam sen mantıklısını bulmuşsun zaten. Bu arkadaşın güç verimliliği sertifikası da var zaten. Buyrun link![]()
Corona virüs.Bu link ne böyle?
Yok be hocam. Tabi ki güven meselesi ama ben bunu kanıtlayan bir adam görmedim. Yani buyrun bakın patladı diye fotoğraf paylaşan birisi denk gelmedi bana. Bozulur mu, evet tıpkı tüm markalarda olabileceği gibi bozulabilir, normaldir bu. Ama bu PSU'nun sertifikası falan var, ispatlanmış ve kalite kontrol testlerini başarı ile veren bir model bu model. Diğerleri gibi değil. Ben şahsen segment bilgisayara güveniyorum. Bence öyle de yapmalıyız ama ne bileyim, birisi kuyuya bir taş atıyor, 40 forum sitesi çıkaramıyor.Hocam kullanmadığım markayı kötülemek istemem ama rampage gibi markalar patlıyor diye çok konu açılmıştı forumda o yüzden almamayı tercih ediyorum
Teşekkür ediyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.