Selam arkadaşlar klavye geldi. Kutusunu elime aldığımda ağır hissettim.Şu an o klavyeyle yazıyorum, İlk kez cherry kullanıyorum switch göründüğünden daha kırmızı gözüküyor.Red switch sesini beğendim ama şöyle sorunlar var benim için. Klavye geldiğinde gta açıktı motor süriyim dedim biraz sonra elim wasd de iken elimle biraz bastırdım galliba yanlışlıkla a harfine bastım ve duvara çarptım zaten mekanik klavyelerde çok az bile bassanız basmış oluyordunuz ama bu sefer hiç hissetmedim bu beni rahatsız hissettirdi önceki klavyem blue switchdi (outemu) oyun oynarken yazı yazar gibi olmaz çok az basarsınız tuşa ama yinede blue switchde bunu hissederdim bunda hissedemiyorum yaklaşık 3 haftadır mekaniik klavye kullanmadım ondan olabilir belki
Şuan yazı yazarken çok zorlanıyorum bazı tuşlara niye bilmiyorum ama iki kez basıyorum bu neden bilmiyorum
Klavyeyi almadan öncede düşünüyodum daha önce bir mekanik klavye almıştım ama benim için oyun oynarken klavye arızalı olmasın çok farketmez gibi hala öyle neden tüm paramı ışığı bile olmayan sadece cherry mx red e veriyim alırım 50 tlye bitane onla oynarım diye düşünüyoodum klavye geldi ve yazı yazarken tuşlara basıyo gibi hissetmediğim,tuşlara yanlışlıkla iki kere bastığım ve oyunda hissetmeden tuşlara bastığım için iyice hayal kırıklığı oldu klavyeyi iade etmeyi düşünüyorum 1kaçgün dahamı kullaansam belki alışırım diyede düşünüyorum
2 haftadır mekanik olmayan klavvye kullanıyorum. Ondan dolayı oluyor olabilir sizce klavyeye iade etmeden biraz daha şans vermelimiyim ?
Bu işleri aşırı iyi bilmiyorum Bu sorunlar benden kaynaklanıyoda olabilir benim alışkanlığımdan
Tam olarak klavye inceleme yazısı gibi olmadı sadece sorunlarımı paylaştım Sizce ne yapmalıyım