2700-2800TL toplama bilgisayar önerisi

swatbaba513

Centipat
Yer
İstanbul Gaziosmanpaşa/Sarıgöl
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 2700 2800 arası bütçem var. Fiyat performans olarak nasıl bir sistem dizmeliyim sizce?

Ekran kartı RX580 8 GB, işlemci de R5 1600 olsun diyorum. Sistem önerilerinizi lütfen paylaşın. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi 480 GB ile değiştirip bu sistemi almanı öneririm.
SSD'den ziyade önce kasayı Corsair Spec 05 veya Spec Delta yapması lazım. Gamepower kesinlikle kötü bir marka.
Onun dışında bu bütçeye en alınabilir sistemlerden birisidir.

Bu sistemde seçenek olabilir
Aslında Adata ssd yerine 1TB hdd olsa cok daha iyi olurdu SU630 ssd ler kronik sorunlu almıstım pisman oldum.

Adata kullanmadım ama haklısınız çok sıkıntılı yorumlar var. Zaten böyle toplu sistem yerine parça parça araştırarak alma taraftarıyım her zaman.
Aynen ama bu ilk attıkları Buff 1680 sistem 2700TL ye başka yok ya yani o fiyata ben yapamadım toplama sistem daha önce adata 480gb su630 almıştım çok pısman oldum wındowsda bıle donuyordu yük altında 80 derece oldu bi ara direk iade ettim 3 gün kullandım

Buff 1680 PSU'su bomba onun haricinde 480GB SSD leri kronik sorunlu.. Bunlara bi çözüm aramaktansa Kara Cuma indirimlerinde parça parça toplayın hem daha güvenilir olur hem de daha zevkli olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı