2700 TL Ekran Kartsız Monitör Dahil Sistem Önerisi

TexasGoodbye

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar;
  1. Piyasa yerine oturunca GTX 1070 ya da RX 480 ekran kartı almayı düşünüyorum. Amazon'dan getirtmeyi halledebilirsem GTX 1070 alacağım. Kendimce topladığım sistem aşağıda mevcut.Uyumsuz olan bir parça vs. var mıdır? Farklı önerilere her türlü açığım. (Uzun ömürlü oyun tabanlı olmasını istiyorum. Açıklamasıyla birlikte yaparsanız aklımda soru işareti kalmaz. )
  2. Bunun haricinde 600 TL'ye kadar bir monitöre ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. (144 Hz vs. çok evhamlı biri değilim. 1 ms-2 ms olsun yeter.)
  3. İnventus satış sonrası desteğinin diğer firmalara göre daha yüksek olduğunu duydum. Aynı zamanda montajını da yapıyorlarmış. Eksen Bilgisayar daha ucuz diye duydum. Ama montaj yapıyorlar mı bilmiyorum. Açıkçası arızalı bir durumda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Ölü piksel çıktığı takdirde değiştirmek isterim. Değişik firmalardan da önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksen/Kadıköy şubesinden sistem topladım ve bunun dışında 2 kere daha alışverişim oldu. Hiç şüpheniz olmasın rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir firma. Ücretsiz montaj yapıyorlar, ve çok temiz yapıyorlar montajı. Çalışanları gayet ilgili ve dürüst insanlar. Satış sonrası destekleri de gayet iyi. Aşağıdaki sistemi tavsiye ederim Z170 anakart koydum ki ilerde i7 6700k gibi bir işlemci alıp sisteminizi upgrade edebilirsiniz diye. Gerek yok derseniz anakartı bu ürünle değiştirebilirsiniz: MSI H170 Gaming M3 Intel H170 LGA1151 DDR4-2133 MHz Anakart
upload_2016-6-16_5-9-21.png

Eğer monitöre 1000 TL+ bütçe ayıramayacaksan GTX 1070'i boşver, performans alamazsın. RX 480 al. Topladığın sistemde uyumsuzluk yok.
600 TL'lik bir monitörle o kartın tadını alamazsın. Alçaktan uçmaya bak bence.

Fazla aşırıya kaçmadan önerebileceğiniz monitorler var mıdır ? (1000 lira civarı )

@Tristan23 Eksen hakkındaki görüşlerin için sağol.

Kasa olarak şu gözüme çarptı. AEROCOOL Aero 800 (AE-AERO800-750) 750W USB3.0 Ses Siyah Kasa Hem daha ucuza geliyor. Power konusunda ne düşünüyorsun?

Upgrade etmeyi düşünmüyorum. Anakart olarak paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla... MSI B150 Gaming M3 Intel B150 LGA1151 DDR4-2133 MHz Anakart Aradaki farka değer mi acaba?

OCZ'yi yeni duyuyorum. SAMSUNG 750 MZ-750250BW 2.5'' 250GB SATA Solid State Drive
Bu nasıldır dersin ? Kafamda soru işareti kalmasın istiyorum.

Samsung olanı al kardeşim ben fiyat farkı daha çok sanıyordum 20- 30 lira varmış. Kasa olarak Aero 800 alıp güç kaynağını ayrı olarak, benim sana tavsiye ettiğim Seasonic olarak almanı öneririm çünkü Seasonic bu konuda en iyi firmalardan birisi. Hatta en iyisi diyebilirim. Aerocool güç kaynağı konusunda çok iyi değil, kasa olarak Aero 800 alınır ama güç kaynağında Seasonic markaya oranla geride. Dolayısıyla bütçe de varken Seasonic almak çok daha mantıklı. Ben ilerde işlemcini daha güçlü bir işlemciyle değiştirmek istersen i7 6700k gibi bir alternatifin olsun diye Z170 yongalı bir anakart önerdim kardeşim, günlük kullanım ve oyun bakımından, upgrade düşünmeyen bir kullanıcı için sana önerdiğim ile B150 arasında fark yok diyebiliriz kardeşim. Aralarındaki en temel fark Z170'in O.C. düşünen ve "K" ibareli işlemcisi olan kullanıcılara yönelik olması, diğerinin ise "K" ibaresiz işlemcisi olan ve ilerde O.C. düşünmeyen kullanıcılara yönelik olması.

Son düzenleme:
@Tristan23 O.C. ve ileri aşamada geliştirmeyi düşünmüyorum. Sonra fazladan 8 Gb'lik Ram eklerim. Son olarak sistemi şöyle kurguladım. Eksende bir türlü 2133 Mhz'lik RAM bulamadığımdan 2400 Mhz'lik taktım. GT X 1070 amazondan sipariş edersem 144 Hz'lik monitör almaya karar verdim. R X 480 alırsam da Freesync'li 75Hz'lik monitör alacağım. Bunun haricinde verdiğim sipariş tüm kutularıyla birlikte gelir mi ? ( Driver Cd'leri , Kitapçıklar , Ambalaj vs . )
Sıkıntı çıkmazsa ayın sonuna doğru almayı düşünüyorum.
asdzxc.png

@Tristan23 O.C. ve ileri aşamada geliştirmeyi düşünmüyorum. Sonra fazladan 8 Gb'lik Ram eklerim. Son olarak sistemi şöyle kurguladım. Eksende bir türlü 2133 Mhz'lik RAM bulamadığımdan 2400 Mhz'lik taktım. GT X 1070 amazondan sipariş edersem 144 Hz'lik monitör almaya karar verdim. R X 480 alırsam da Freesync'li 75Hz'lik monitör alacağım. Bunun haricinde verdiğim sipariş tüm kutularıyla birlikte gelir mi ? ( Driver Cd'leri , Kitapçıklar , Ambalaj vs . )
Sıkıntı çıkmazsa ayın sonuna doğru almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 167718
Gün kaynağını bu ürünle değiştirin hocam: SEASONIC SEA-S12II-620 620W 80 Plus Bronze 12 cm Fanlı Güç Kaynağı
Amazondan 1070 alacaksanız mutlaka Evga alın. Bir de şu videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı