Çözüldü Valorant "feature level 11.0, shader model 5.0" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kral Baba Pro

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 Intel Core i3-1115G4 8gb Ram 256gb SSD FHD Windows 11 Home
Ekran kartı
Intel(R) UHD Graphics
İşlemci
i3-1115g4
Valorant oynamak istedim ve indirdim. Oyunu açtığımda "D3D11-compatible GPU (feature level 11.0, shader model 5.0) is required to run the Engine." yazısı beni karşıladı. Oyun açılmıyor, yardım edin.

İşlemcim i3-1115G4 ekran kartı Intel(R) UHD Graphics.

Sürücüler en son sürüm.

Shader Model:6,7

Direct3D:12.0

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar Intel driver assistan indirip sürücüleri tertemiz şekilde kurmasını isterseniz size direk ayarlıyor her şeyi en son model driverları indiriyor.

Oyun açıldı bu arada.
Valorant oynamak istedim ve indirdim. Oyunu açtığımda "D3D11-compatible GPU (feature level 11.0, shader model 5.0) is required to run the Engine." yazısı beni karşıladı. Oyun açılmıyor, yardım edin.

İşlemcim i3-1115G4 ekran kartı Intel(R) UHD Graphics.

Sürücüler en son sürüm.

Shader Model:6,7

Direct3D:12.0
Disk temizleme > DirectX gölgelendirici önbelleği seçip tamam diyin. Not geçeyim ekran kartına zarar gelebilir ama tam fikrim yok önbelleği silmek zarar verir mi diye. Microsoft Copilot yapay zekasına sorduğumda sisteme zarar vermez diyor.

Arkadaşlar Intel driver assistan indirip sürücüleri tertemiz şekilde kurmasını isterseniz size direk ayarlıyor her şeyi en son model driverları indiriyor.

Oyun açıldı bu arada.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı