2700 TL Notebook Önerisi

MarshallGNGR

Megapat
Yer
Sincan, Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat Ailesi.
Ben bu sene lise son sınıf okuyorum ve staj görüyorum. Bu sene sonunda stajdan yaklaşık 2700 civarı para toplayacağım. Demek istediğim masaüstü toplardım fakat üniversiteye gideceğim için bir anlamı kalmaz. Bu sebepten ötürü laptop almayı düşünüyorum. Benim aklımda ;
- http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i7-4510u-20ghz-6gb-1-tb-156-2gb-w8-notebook.html?stk=True
-
Veya
-
LENOVO Z5070 CORE İ7 4510U 2.0GHZ-8GB-1TB SSHDD-15.6''- 2GB -W8.1 NOTEBOOK
-
Düşünüyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Yada 2.700 Lirayı geçmeyecek hangi laptop önerirsiniz ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada daha çok oyun oynamak için olursa arada programlar vs. için kullanacağım.

Monster da düşünebilirsin. MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3". Alabileceğin en uygun laptop bu monster tarafında. Alamazsan diğer laptoplarda iyidir. Small form factor sistem veya mini ıtx sistem toplamayı düşünürmüsünüz?
aslında düşünmüyor değilim ancak bu sene lise son sınıftayım eğer üniversiteyi şehir dışında (Ankara'da oturuyorum)bir yerde tutturursam masaüstü toplamanın bir anlamı kalmaz o yüzden laptop düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı