2700 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Hocam ilk karta yakınım çünkü tercihim NVIDIA olacak. Öneri için teşekkürler. O kart ile Vatan'daki aynı kart arasında neden fiyat farkı var? Ayrıca Sinerji güvenilir mi?

• Topladığın sistem aynen kalsın. Ekran kartını GTX 960 yap.
  • Sinerji'den toplayabilirsin.
İnventus hizmet kalitesi olarak Türkiye standartlarının çok üstünde bir firmadır. Çok basit örnekler ile açıklayayım:

Alacağın parçalar için montaj istersen montajını kablo yönetimine özen göstererek yaparlar ve sistemi 12 saat BenchMark programları test ederler. Sana gelen parçaların bozuk çıkma ihtimali olmaz.

Örnek veriyorum; GTX 960 aldın ve performansını beğenmedin. 14 gün içinde, ben bunu beğenmedim diyerek iade edebilir ve para iadesi alabilirsin.

Yada montaj yaptırmadın ve parçaları sen topladın. Herhangi bir parça bozuk çıkarsa direk olarak para iadesi alabilirsin. Diğer bütün firmalar ürünün bozuk olup olmadığını teyit amaçlı distribütör firmaya gönderirler. Firma bozuk onayı verecek ve para iadesi alacağım diye 1 ay kartsız kalırsın. İnventus ise tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalışır. Bozuk parçayı gönderirsin. 2-3 gün içinde yenisini gönderirler.

Fiyat olarak Sinerji'den yüksektir, diğer firmalar ile aşağı yukarı aynıdır.

Not: Firma ile herhangi bir bağım yoktur. Aldığım kaliteli hizmeti yazacağım ki diğer firmalarda örnek alır belki.

Son düzenleme:
  • Topladığın sistem aynen kalsın. Ekran katını GTX 960 yap.
  • Sinerji'den toplayabilirsin.
İnventus hizmet kalitesi olarak Türkiye standartlarının çok üstünde bir firmadır. Çok basit örnekler ile açıklayayım:

Alacağın parçalar için montaj istersen montajını kablo yönetimine özen göstererek yaparlar ve sistemi 12 saat BenchMark programları test ederler. Sana gelen parçaların bozuk gelme ihtimali olmaz.

Örnek veriyorum; GTX 960 aldın ve performansını beğenmedin. 14 gün içinde, ben bunu beğenmedim diyerek iade edebilir ve para iadesi alabilirsin.

Yada montaj yaptırmadın ve parçaları sen topladın. Herhangi bir parça bozuk çıkarsa direk olarak para iadesi alabilirsin. Diğer bütün firmalar ürünün bozuk olup olmadığını teyit amaçlı distribütör firmaya gönderirler. Firma bozuk onayı verecek ve para iadesi alacağım diye 1 ay kartsız kalırsın. İnventus ise tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalışır. Bozuk parçayı gönderirsin. 2-3 gün içinde yenisini gönderirler.

Fiyat olarak Sinerji'den yüksektir, diğer firmalar ile aşağı yukarı aynıdır.

Not: Firma ile herhangi bir bağım yoktur. Aldığım kaliteli hizmeti yazacağım ki diğer firmalarda örnek alır belki.
Peki bu durumda ne yapabilirim. İnventus kalite diyorsunuz. Fakat sistemi toplamaya kalktığım zaman 2700'ü geçiyor.Sinerji,Vatan,İnventus yukarıdaki firmaların 3'ünden belirttiğim ürünlerin ucuz olanları karışık mı almalıyım? Yoksa inventus'dan 2700TL'ye belki daha az performanslı sistem mi toplamalıyım? Performans belirttiğim gibi o derece önemli değil. 1080p 60FPS Battlefield4.

Ben sana şuradan al deyip sorumluluk üstlenmem. Sadece tavsiye veriyorum. En ucuz fiyat için Sinerji'yi tercih edebilirsin.
%100 kalite ve hizmet için İnventus'u tercih edebilirsin.

Bu arada İnventus'ta kargo ücretsiz iken Sinerji'de alacağın her ürün için 8-10 TL arası kargo ücreti ödersin. 10 parça aldıysan 100 TL'ye yakın kargo ücreti çıkar. Sistemleri neden böyle bilmiyorum fakat öyle işte. :)

Ben sana şuradan al deyip sorumluluk üstlenmem. Sadece tavsiye veriyorum. En ucuz fiyat için Sinerji'yi tercih edebilirsin.
%100 kalite ve hizmet için İnventus'u tercih edebilirsin.

Bu arada İnventus'ta kargo ücretsiz iken Sinerji'de alacağın her ürün için 8-10 TL arası kargo ücreti ödersin. 10 parça aldıysan 100 TL'ye yakın kargo ücreti çıkar. Sistemleri neden böyle bilmiyorum fakat öyle işte. :)
Hocam sorumluluk değil mesele olan. Benim inventus'a kafam yattı. Buradan toplayıp sisteme kavuşmak istiyoruz. Sadece inventus'dan sistem tavsiyesi istiyoruz o kadar.

Tam 2700 TL tutuyor. Klavye ve mouse ekleyemedim. Fakat onları ilerleyen zamanlarda alabilirsin.

İnventus'tan:
5.jpg

6.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı