2700 TL PC toplama

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Düşündüğüm:

Ryzen 5 3400G.

Zalman T7 kasa.

HDD 360 GB.

B450M S2H anakart.

Aerocool PSU 400Watt.

Şimdilik 8 GB RAM DDR4 sonra 8 daha.

Sizce bu mu yoksa önerebileceginiz 2700 TL'lik var mı? Cyberpunk 720p Low %80 45-60 FPS.

SSD nin hafıza az olunca sıkıntı olmaz mı arkadaşlar? Bilgilenmek maksadıysa soruyorum. SSD almayıp 1 Tb HDD alsak yine de olmaz mı?
Ben oyunlar geç açılsın, bilgisayar 1 dakika sonunda açıldıktan sonra 10 dakika kendine gelmesini beklerim diyorsanız. 4 yıl katlandım HDD'ye, tabii bütçe kısıtlıysa olabilir.

Yani bunu yerine farklı işlemcili ve farklı ekran kartı bir sistem yok o zaman bunu alıyoruz. Ha bir de kasa nasıl başka 300TL'ye onerebileceginiz, var mı?

Yani bunu yerine farklı işlemcili ve farklı ekran kartı bir sistem yok o zaman bunu alıyoruz. Ha bir de kasa nasıl başka 300TL'ye önerebileceğiniz, var mı?

Zalman S2 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Bu var. İncehesap'taki açıklama yanlış. Yorumlara bakınca anlarsınız. Önde iki arkada bir toplam 3 fan var ve temperli cam. Sizin attığınız kasa akrilik ve 2 fanı var.

İncehesap'ın sattığı bu: ZALMAN

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı