2700 TL PC toplama

Bütçe
2700-3000
@Kratosmanos @EmreLds sizce Dark Sentinel mi Zalman n2 mi?
Çok benzer modeller. Dark sentinel hakkında bilgim yok ancak n2'nin içinden çıkan fanlar kaliteli. Dark'ın önü daha mesh gibi duruyor. Malzeme olarak bilemem ama Dark kaliteli bir kasa üreticisi. Görünüş önemliyse dark değilse ikisi de olabilir. Ben olsam zalman alırdım. Forumda çokça önerilen bir ürün.
 
Zaten toplama masaüstülerin çoğunluğu kötü. Benimkide soru sanki :D Sana şöyle diyebilirim dostum, maalesefki 2700 - 3000 arası baktığın bilgisayarlarda oyunlarda çok iyi bir performans alamazsın. Bütçeni en az 500 tl arttırmanı öneririm. Bu fiyat aralığında lenovo ideapadler ile ilgilenebilirsin. Bende açık söylemek gerekirse lenovo ideapadleri düşünüyorum.(Ve şuan araştırırken farkettim ki hepsi senin bütçeni aşıyor.)

Ama dersen ki istediğim gibi değil, depolaması düşük v.b... Depolama sorunları çözülebilir. Bir harddisk al 1tb lik ve bilgileri veya oyunları oraya depola.

Gelelim sözün özüne: Acer Aspire A515-41G-T48Q AMD A10 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Bu modele bir bak derim dostum. 250 tl bütçeni arttır. Ama dediğim gibi önce araştır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı