2700 TL PSU önerisi

Konu olmasına gerek yok yorumlarda herkes cw olduğunu söylüyor kronik sorun olduğundan bahsediyorlar güç kaynağı araştırırken gördüm ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum zaten İyzico ile alacağım yanı cebimden 1000TL cıkar en fazla.

Hocam kötü olsa dahi 185TL vermenin neyinden korkuyorsunuz? Kötüyse de kötü olur belli bir müddet tutar siz de daha yüksek bir bakiye ile (isterseniz) alırsınız. Ama diyorsanız ki benim 185TL'em bile önemli o zaman indirimleri bekleyin.

Hocam kötü olsa dahi 185TL vermenin neyinden korkuyorsunuz? Kötüyse de kötü olur belli bir müddet tutar siz de daha yüksek bir bakiye ile (isterseniz) alırsınız. Ama diyorsanız ki benim 185TL'em bile önemli o zaman indirimleri bekleyin.

Dostum kafan mı güzel zaten ürün bedava geliyor ben üstüne ekleyip kampanya ile daha iyi model almak istiyorum niye bunu 185 geliyor diye alayım zaten 1650TL alan bunu 1650TL parası vardır o 1450 gelen parayı üstüne ekleyip niye daha iyisini almıyım ki kafam rahat olur.

Dostum kafan mı güzel zaten ürün bedava geliyor ben üstüne ekleyip kampanya ile daha iyi model almak istiyorum niye bunu 185 geliyor diye alayım zaten 1650TL alan bunu 1650TL parası vardır o 1450 gelen parayı üstüne ekleyip niye daha iyisini almıyım ki kafam rahat olur.
Ne yaparsan yap arkadaşım.

Ne yaparsan yap arkadaşım.

Knki niye kızdın ki ben ileride uğraşmak istemiyorum NZXT C750ALMAya karar verdim stok bekliyorum.

Bende bunu bekliyorum gamingen veya İtopya'da kampanya ile almayı düşünüyorum.

Bunun kalitesinde İtopya'ya da Gaming.Gen.TR'den öneriniz var mı?

Knki niye kızdın ki ben ileride uğraşmak istemiyorum NZXT C750ALMAya karar verdim stok bekliyorum.

Bende bunu bekliyorum gamingen veya İtopya'da kampanya ile almayı düşünüyorum.

Bunun kalitesinde İtopya'ya da Gaming.Gen.TR'den öneriniz var mı?

Pek ürün yok hocam başka yerden mümkünse C750 almak daha iyi olur bir de 750watt ileriye dönük daha mantıklı ama şuna bakılabilir.
MSI MAG A650BNL 650W 80+ Bronze Fanlı Güç Kaynağı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00