2700 TL YouTube için mikrofon önerisi

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
Selamlar, mikrofon almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 2700 TL, ses kalitesi iyi olsun. YouTube videolarım için kullanacağım. Şu anda kulaklığım Apple EarPods, PC'de kullanıyorum. Kendi kulaklığımdan memnunum, ses kalitesinden vs. ama sadece mikrofondan memnun değilim, Windows'ta kötü çalışıyor. Kısacası, iyi bir kulaklık mı alayım (mesela G733 gibi) yoksa bir mikrofon mu? İyi sosyaller, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kulaklık alacaksan genellikle Hyperx Cloud II'nin mikrofonunun ses kalitesini seviyorlardı ve güzel de kulaklık ona bakabilirsin. Hyperx Cloud III'e de bakabilirsin.

Kulaklık alacaksan genellikle HyperX Cloud II'nin mikrofonunun ses kalitesini seviyorlardı ve güzel de kulaklık ona bakabilirsin.

Kararsızım kulaklık ya da mikrofon alacağım.

Hangisi daha iyi olur kulaklıkmı mikrofonmu.

Hocam dediğim kulaklık grisi 3000 TL ben fiyatına bakmamıştım bu kadar artmamıştır diye de haberin olsun 1 yıl önce falan 2000 civarıydı.

Kendi kulaklığımın ses kalitesinden menunum sadece mikrofonu kötü.

Kendi kulaklığımın ses kalitesinden menunum sadece mikrofonu kötü.
Mikrofonunun ses kalitesi iyi diyorlar bir ara araştırmıştım genel olarak bazı spikerler bunu kullanıyor diye biliyorum birde futbol gibi şeylerde ya da hakemler. Ama bazıları sesi güzel net diyor bazıları kötü diyor garanti istiyorsan kulaklık alma mikrofon al bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan kalitesini görebilirsin.

Çok kötüymüş alınmaz.

Benim kulaklık ile neredeyse aynı.

Mikrofonunun ses kalitesi iyi diyorlar bir ara araştırmıştım genel olarak bazı spikerler bunu kullanıyor diye biliyorum bir de futbol gibi şeylerde ya da hakemler. Ama bazıları sesi güzel net diyor bazıları kötü diyor garanti istiyorsan kulaklık alma mikrofon al bence.

Cloud 2 güzel ses kalitesine vs baktım şimdi incelemelerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı