2700 TL'ye AM4 işlemci önerisi

Bütçe
2700TL
Neden 3600 öneriyorsunuz nesil farkından oyunlarda 5500 önde FPS olarak.

Dostum yerinde olsam sıfır olarak Ryzen 5 5500 alırdım. Önceden de dediğim gibi 3600 PCI-e 4.0 olsa da anakartından dolayı PCI-e 3.0 sınırına takılacak. 2. el riskli bir husus. Sıfır al kafan rahat etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok daha ucuz çünkü. Oyunlarda aşağı yukarı aynı seviyedeler.

Hocam araştırdım daha düşük fiyatlı 3600 bulamadım elden alamıyorum kargoyla satanlarda 5500 fiyatına koymuş sizce mantıklı olan nedir?

Dostum yerinde olsam sıfır olarak Ryzen 5 5500 alırdım. Önceden de dediğim gibi 3600 PCI-e 4.0 olsa da anakartından dolayı PCI-e 3.0 sınırına takılacak. 2. el riskli bir husus. Sıfır al kafan rahat etsin.

2300 TL hocam yani şimdi onu almayı düşünüyorum bende peki PCI-e 3.0 nasıl özellikleri var.

Çok daha ucuz çünkü. Oyunlarda aşağı yukarı aynı seviyedeler.

Hocam tray mi alayım kutulu fanlı model mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2300 TL hocam yani şimdi onu almayı düşünüyorum bende peki PCI-e 3.0 nasıl özellikleri var.
Özellikten ziyade bant genişliği mevzusu hocam. Başka bir esprisi yok.
Hocam tray mi alayım kutulu fanlı model mi alayım.
Tray almanı öneririm. Ryzen 5 5500 az da olsa ısınan bir işlemcidir. Kule tipi fan işini görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı