Bilgisayarım oyun kapatınca takılıyor. SSD 250 GB 860 EVO Samsung var. Daha iyi oyun tecrübesi için 2700 TL'ye kadar M.2 SSD almayı düşünüyorum. Öneri yapar mısınız?
Samsung 980 pro için bekliyim param olunca onu alayım diyorum da WD ye şuan param yetiyor açıkçası biraz kararsızım .. Bir de oyun için hangisi daha iyi olacaktır onun hakkında fikriniz var mı?
Hocam bu gümrük işlemi felan diyor Tr de de yok galiba bu ürün ? Gümrük işlemlerini bilmiyorum nedir ek para mı istiyorlar vs.
Muadil olarak bunu önerir misiniz : WD_BLACK SN850, 1TB, NVMe SSD, Soğutucusuz, WDS100T1X0E : Amazon.com.tr
Arasında ne gibi fark vardır bilemedim ? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hocam bu gümrük işlemi felan diyor Tr de de yok galiba bu ürün ? Gümrük işlemlerini bilmiyorum nedir ek para mı istiyorlar vs.
Muadil olarak bunu önerir misiniz : WD_BLACK SN850, 1TB, NVMe SSD, Soğutucusuz, WDS100T1X0E : Amazon.com.tr
Arasında ne gibi fark vardır bilemedim ? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Yurt dışından gelecek SN850X. SN850'ye bu kadar para verilmez. En iyi tercih SN850X veya 980 PRO olabilir aynı fiyatlardalar Amazon Germany satıcısında.
Yurt dışından gelecek SN850X. SN850'ye bu kadar para verilmez. En iyi tercih SN850X veya 980 PRO olabilir aynı fiyatlardalar Amazon Germany satıcısında.
WD_BLACK SN850X 1TB M.2 2280 PCIe Gen4 NVMe SSD bellek 7300 MB/sn'ye kadar oyun için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Değişmemiş fiyat.
Sipariş verebilirsiniz sadece elinize geçme süresi 10-15 gün sürecek o kadar değişen başka bir şey ya da ek ödeme gümrük vs olmayacak ve adresinize teslim edilecek.
Aynı ürün sadece 10-15 günde elinize ulaşır.
Satın alım sayfasında zaten görünen fiyat ve sağda ithalat ücretleri ödeniyor yani gördüğünüz rakamlar tüm vergiler ve ithalat ücretlerinin ödenmesini kapsıyor.