2700 TL'ye manyetik klavye önerisi

• Konuyu başlatan diplo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 120
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorumda ondan dolayı mekanik klavyeden manyetik klavyeye geçiş yapmak istiyorum.
Eğer hali hazırda güzel bir mekaniğin varsa bence alma. Manyetiğin mekanikten farkı yok daha doğrusu insanın hissedebileceği bir fark yok.

Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorumda ondan dolayı mekanik klavyeden manyetik klavyeye geçiş yapmak istiyorum.

Ortalama bir movementa sahipseniz aradaki farkı anlayamazsınız. Onun yerine mouse yükseltmesi yapmak daha mantıklı. Ki zaten SOCD kullanımına CS izin vermiyor.

Eğer halihazırda güzel bir mekaniğin varsa bence alma. Manyetiğin mekanikten farkı yok daha doğrusu insanın hissedebileceği bir fark yok.

Alalı 1.5 sene oluyor bazı tuşları çalısmamaya başladı bende değiştirmeye karar verdim.

Ortalama bir movementa sahipseniz aradaki farkı anlayamazsınız. Onun yerine mouse yükseltmesi yapmak daha mantıklı. Ki zaten SOCD kullanımına CS izin vermiyor.

Arkadaşımda MCHOSE Ace 60 Pro vardı onu deneyeyim dedim movementimi bayağı geliştirdi diyebilirim demek ki movementim kötü./

Alalı 1.5 sene oluyor bazı tuşları çalısmamaya başladı bende değiştirmeye karar verdim.
Manyetik deneyimlemek istiyorsanız bu işinizi görür.
Ama bana kalırsa He 75 tri en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı