Arkadaşlar bu fiyatlarda manyetik klavye önerir misiniz?
Sadece merak ettim neden manyetik istiyorsunuz?Arkadaşlar bu fiyatlarda manyetik klavye önerir misiniz?
Sadece merak ettim neden manyetik istiyorsunuz?
Eğer hali hazırda güzel bir mekaniğin varsa bence alma. Manyetiğin mekanikten farkı yok daha doğrusu insanın hissedebileceği bir fark yok.Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorumda ondan dolayı mekanik klavyeden manyetik klavyeye geçiş yapmak istiyorum.
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorumda ondan dolayı mekanik klavyeden manyetik klavyeye geçiş yapmak istiyorum.
Eğer halihazırda güzel bir mekaniğin varsa bence alma. Manyetiğin mekanikten farkı yok daha doğrusu insanın hissedebileceği bir fark yok.
Ortalama bir movementa sahipseniz aradaki farkı anlayamazsınız. Onun yerine mouse yükseltmesi yapmak daha mantıklı. Ki zaten SOCD kullanımına CS izin vermiyor.
Manyetik deneyimlemek istiyorsanız bu işinizi görür.Alalı 1.5 sene oluyor bazı tuşları çalısmamaya başladı bende değiştirmeye karar verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.