Tek parça 16 GB yerine 2*8 GB almak daha mantıklı. Dual olarak çalışması performans olarak çok fark ediyor. Kutu içerisinde 2*4 yada 2*8 olarak satılmasının nedeni ise, dual olarak uyumlu çalışacağının garantisi olmuş oluyor.Ramlerin 2x8GB şeklinde satılmasının esprisi nedir? Bazen bakıyorum ayrı ayrı bir tane almak daha karlı oluyorken neden 2x8 veya 2x4 şeklinde satma stratejisi var?
Uyumla alakalı bir şey olabilir mi bu konuyu merak ediyorum çünkü kendimde 16 GB ram almak istiyorum ama parça parça alabilir miyim?
Peki 8Gb daha sonra aynı marka aynı ürün bir adet daha 8GB alırsam çift kanal çalışacağının garantisi yok demek mi ? Yani tek sefer 2x8GB almak mı gerekiyorTek parça 16 GB yerine 2*8 GB almak daha mantıklı. Dual olarak çalışması performans olarak çok fark ediyor. Kutu içerisinde 2*4 yada 2*8 olarak satılmasının nedeni ise, dual olarak uyumlu çalışacağının garantisi olmuş oluyor.
dediği için içime kurt düştüKutu içerisinde 2*4 yada 2*8 olarak satılmasının nedeni ise, dual olarak uyumlu çalışacağının garantisi olmuş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.