2700 TL'ye PC Toplama

Burada 16GB ve 240 SSD'yi seçersen 2565 TL oluyor.

Sinerji Neon Apu Ryzen 3 2200G/8 GB/1 TB/APU Vega
2921 TL'ye böyle birşey de olabilir.

2900TL-apu.JPG

@DePresiF sinerji bilgisayardan sistem toplatmak iyi midir? Guvenebilir miyim? Ayrica sinerjideki 3000 mhzli ramlar diger sitelerde pahali.

Dostum 6+2 pin girisi 8 etmiyor mu? Ekran karti icin yazmis. Aciklamasini okudum. Ben bi yanlis anladim?
Daha önce internet sitelerinden bilgisayar konusunda alisveris yapmadigim icin guvenilirlik olarak yorum yapamam. Benim gordugum kadariyla fiyat açisindan en uygun site incehesap.com kendiniz de karşilaştiriniz.

6+2 pin ile 8pin farklı şeyler. Mesela 6+2 pinli güç kaynağını 6 pinli bi grafik kartina baglayabilirsin. Ama 8 pinli güç kaynağı çıkışını 6 pine baglayamazsin.

Son düzenleme:
6+2 pin ile 8pin farklı şeyler. Mesela 6+2 pinli güç kaynağını 6 pinli bi grafik kartina baglayabilirsin. Ama 8 pinli güç kaynağı çıkışını 6 pine baglayamazsin.
Simdi 6+2 pindeki o 2 pin ne ise yariyor. Benm anladigim 6 pinli ekran kartina 6 pin takarsin. 2 pin bosta olur. 8 pinliyede 2 pin daha takarsin. 8 pin olur. 6 +2 demedeki maksat ne?

Simdi 6+2 pindeki o 2 pin ne ise yariyor. Benm anladigim 6 pinli ekran kartina 6 pin takarsin. 2 pin bosta olur. 8 pinliyede 2 pin daha takarsin. 8 pin olur. 6 +2 demedeki maksat ne?
Anladiginiz olay dogru. 6+2 güç kaynağı çıkışı hem 6 pin hem de 8 pine takilabilir. Ama güç kaynağı çıkışı tek 8 pin olursa 6 pine uymaz. Burda bahsettiğimiz 8 pin 6+2 den farkli bi olay.

Sen basta 8 pin yok dedin ya icime kurt düşürdün. Dedim psuya bakiyom. 6+2 var. Hem 6 lik ekran kartlarina hemde 8 lik ekran kartlarina oluyor. Zaten su anlik apu sistem yapiyom. İşlemci rahat etsin diye 2×8 3000 mhzli ram takiyom. Lol pubg cs go rahatlikla oynarim. 8 ay sonrada ekran karti alirim daha iyi olur.
Burada 16GB ve 240 SSD'yi seçersen 2565 TL oluyor.

Sinerji Neon Apu Ryzen 3 2200G/8 GB/1 TB/APU Vega
2921 TL'ye böyle birşey de olabilir.

Eki Görüntüle 351230
Dostum ben sistemi ileriyide düşünürek yaptim. Hem kalite hemde ciyat acisindan. Kasa olayi ise sırf psu aktif pfc olsun diye ayri ayri aliyorum. Böylesi daha iyi gibi bilmiyorum. Anakart giris seviye olmamasi lazim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı