2700TL'ye Sistem

Yoksa amd düzelim.. Ekran kartına yüklenelim.

Arkadaşlar. Korsana yönlendirmek bütçe açısından mantıklı fakat etik değil. Bence orijinal bir lisansa sahip olması arkadaşın içini rahatlatacaktır.

Kusura bakmayın evet windows kurma işini bilmiyorum. 15 yaşındayım bir küçüğünüz olarak yardım istedim. Şu anki pcmde 1.6 ghz dual core işlemci, ATI X300 ekran kartı var. ve sadece oyun oynadığım için hazır pc almak istemedim.

@Silinen üye
Seçtiğin monitör VGA çıkışlı. DVI-D çıkışlı bir monitör bakman gerek. HDMI ile arasında fark olmasa da o fiyata var. Ayrıca, overclock yapılamayacak bir işlemci seçmek mantıksız olur. 60GB SSD yerine 120GB seçilebilir. Gerisi güzel.

Teşekkürler yalnış tuşa basmak iyi olmuyor..

Arkadaşlar. Korsana yönlendirmek bütçe açısından mantıklı fakat etik değil. Bence orijinal bir lisansa sahip olması arkadaşın içini rahatlatacaktır.
Hocam, güzel bir sistem kuralım ve arkadaşı rahat ettirelim. Windows'u uygun bir zamanda alır ve yardım alarak kurabilir, böyle düşünüyorum.

Arkadaşın parası yetse seceriz de monitörü aceleden bulamadım HDMI olan hangisi uygun fiyatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…