2700TL'ye Sistem

Arkadaşlar. Korsana yönlendirmek bütçe açısından mantıklı fakat etik değil. Bence orijinal bir lisansa sahip olması arkadaşın içini rahatlatacaktır.

Kusura bakmayın evet windows kurma işini bilmiyorum. 15 yaşındayım bir küçüğünüz olarak yardım istedim. Şu anki pcmde 1.6 ghz dual core işlemci, ATI X300 ekran kartı var. ve sadece oyun oynadığım için hazır pc almak istemedim.

@Silinen üye
Seçtiğin monitör VGA çıkışlı. DVI-D çıkışlı bir monitör bakman gerek. HDMI ile arasında fark olmasa da o fiyata var. Ayrıca, overclock yapılamayacak bir işlemci seçmek mantıksız olur. 60GB SSD yerine 120GB seçilebilir. Gerisi güzel.

Allah allah, neden giremezmiş arkadaş, anlatsana biraz? Burada herkes bilgili değil. Öğrenmeye gelen de var, öğretmeye çalışan da. Biz yeterince yardımcı olacağız arkadaşa kurma konusunda, sen bu konuya bir daha uğrama istersen. Yardım edeyim derken köstek olmayın!

Teşekkürler hesapladığın için.
Teşekkürler yalnış tuşa basmak iyi olmuyor..

Arkadaşlar. Korsana yönlendirmek bütçe açısından mantıklı fakat etik değil. Bence orijinal bir lisansa sahip olması arkadaşın içini rahatlatacaktır.
Hocam, güzel bir sistem kuralım ve arkadaşı rahat ettirelim. Windows'u uygun bir zamanda alır ve yardım alarak kurabilir, böyle düşünüyorum.

@Silinen üye
Seçtiğin monitör VGA çıkışlı. DVI-D çıkışlı bir monitör bakman gerek. HDMI ile arasında fark olmasa da o fiyata var. Ayrıca, overclock yapılamayacak bir işlemci seçmek mantıksız olur. 60GB SSD yerine 120GB seçilebilir. Gerisi güzel.

Arkadaşın parası yetse seceriz de monitörü aceleden bulamadım HDMI olan hangisi uygun fiyatlı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı