2700X için anakart önerisi

Ben CH7 Hero yu tercih ettim.
2700x 4.3 te hiç sorunsuz çalışıyor.
Sonra RAM e kafayı taktım. 3200 cl16 yı 3600 cl 19 la değiştim.
CPU 4.25 RAM 3600 cl 16 da stabil çalışıyor şu anda.

Ses kalitesi kullandığı ses codec chipi yüzünden çok farkediyor.
Ucuzdan pahalıya bu 4. anakartım ve en iyi sesi bundan aldım.

Peki Hocam ses kalitesi anakarttan anakarta fark eder mi yane 1500 le 800 arasında illaki birşeyin farkı olması gerek
Hayır 2'sinin de aynı. Fiyat, üzerinde kullanılan malzeme, tasarım, RGB, overclock performansı, üzerinde bulunan Type-C çıkışı, desteklediği maksimum RAM MHz değeri ve ekran kartı slotları gibi bir sürü madde var.

Bu kadar parayı anakarta yatırmak biraz saçma. Asus almayın, para tuzağı. Ya MSI alın yada Gigabyte.
Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wi-Fi AMD X470 Soket AM4 DDR4 3600+(OC)Mhz ATX Gaming Anakart - incehesap.com Bunu almak en iyisi. Performans bunda çok iyi olur. Isı borusu, RGB'si, Aorus turuncusu renkleriyle harika ve 3600 MHz+ O.C ile geçebilirsiniz.
En janjanlısı bu evet ama bazı olumsuz yorumlar okuyup Asus a dönmüştüm.
Sanki VRM soğutması daha iyi gibi duruyor Aorus un fakat CH7 de VRM yerleşiminden dolayı o bölge ısınmıyor fazla.
Kaynak paylaşabilirim merak ederseniz.

Sanki VRM soğutması daha iyi gibi duruyor Aorus un fakat CH7 de VRM yerleşiminden dolayı o bölge ısınmıyor fazla.
Ben 7.1 sese kullandığım için ses de baya önemli CH7 zaten asusun son seviye kartları çok güzel kartlar fakat RGB den çok yoksun gaming 7 ve 5 arası fark varmı acaba

Şimdiye kadar MSI, Asus ve Gigabyte kullandım. Nedense Asus hoşuma gitmedi. Ve çok güzel duruyor, PCIx16 slotları(Gigabyte). Ayrıca Asus hala eski klavye, fare(PS/2 kablo) desteği veriyor. Bu biraz hoş olmamış

Aslında seçim basit;
Janjan ışık daha önemliyse AORUS , Overclock performansı daha önemli ise CH7.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında seçim basit;
Janjan ışık daha önemliyse AORUS , Overclock performansı daha önemli ise CH7.

Fiyat birazcık daha yüksek. Asus. Asusun USB desteği daha fazla. Tabi fiyat da fazla. Arkadaş hangisini isterse onu alsın. Zaten ikisi de mükemmel anakartlar.

Ben 7.1 sese kullandığım için ses de baya önemli CH7 zaten asusun son seviye kartları çok güzel kartlar fakat RGB den çok yoksun gaming 7 ve 5 arası fark varmı acaba
Hocam X570 çipsetli anakart almanızı tavsiye ederim. Bu gün satışa çıktılar. Biraz daha bekleyin ve yeni model gelmesini bekleyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı