2700X RX 590 600W PSU sistem için yeterli mi?

Tenzo97

Centipat
Arkadaşlar sistem şöyle;
AMD Ryzen 7 2700X.
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5ınç SATA 3.
Toshiba OCZ 240GB SSD.
Gigabyte Radeon RX 590.
Corsair 16 GB (2x8) Vengeance 3200MHz.
BenQ 24 inç GL2460BH 1MS 75Hz.
MSI B450M Bazooka V2 3466 MHz(OC) DDR4.
THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa.
Oyunlarda yüksek grafikte bilgisayar siyah ekrana düşüyor fakat boşta ve düşük ayarlarda kapanma olmuyor. Sorunun PSU olduğunu düşünüyoruz ama yanlış da olabilir. Aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
PSU'nun kalitesizliğinden dolayı olabilir. En verimli güç alımları için FSP,Corsair,Cooler Master gibi markaları tercih edin.
Düzenleme: Bilemedim şimdi, PSU'da herhangi bir sorun olabilir fakat güç kesinlikle yeterli gelir diye düşünüyorum.

Thermaltake'e kalitesiz mi diyorsunuz? Thermaltake kalitelidir. Fakat V200'ün içerisindeki PSU 524W veriyor. Yeterli. Farklı bir sorun olmadığından emin misiniz?

Thermaltake'e kalitesiz mi diyorsunuz? Thermaltake kalitelidir. Fakat V200'ün içerisindeki PSU 524W veriyor. Yeterli. Farklı bir sorun olmadığından emin misiniz?
Arkadaş PSU'nun modelini yazdıktan sonra düzenledim mesajı zaten. High Power Power Boost PSU'su falan sanmıştım.

Bilgisayara yüklenince yüksek grafikli oyun oynayınca 15 dakika sonra ekran no signale düşüp ekran kartı fanları coşuyor başka ne olabilir ki düşük grafiklerde sorun yaşatmıyor ve sistem boşken kapanmıyor bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı