2700X Tabanlı Sistem Uyumu

Bütçemi malesef arttıramam. Ancak USB giriş sıkıntım yok. Depolama konusunda da arşiv disklerim zaten sisteme dahil olmayacak. Ek disk ya da dönüşümlü olarak sata disk kullanacağım.

Anladım. StoreMI hakkında pek bilgim yok ama çalışmaması için bir neden görmedim. Kasan nedir?

Anladım. StoreMI hakkında pek bilgim yok ama çalışmaması için bir neden görmedim. Kasan nedir?

Aerocool Shard 500w 80+ kasasını güç kaynağı ile beraber almayı düşünüyorum. İlk etapta içerisine 5 adet fan takacağım. Editör sağolsun konuda kasayı fazlalık görüp silmiş

Hava akışı konusunda bu kasayı ilk görüşte HİÇ beğenmedim, ama bu fiyat aralığında ne iyi onu da bilmiyorum. Keşke akriliğe ayırdıkları bütçeyi mesh ön panele ayırsalar da cidden kullanışlı bir kasa olsa.

Umarım iyi bir deneyim elde edip buraya konu açarım. Aklımda fanları öne koymaktan ziyade hava akımını yukarı doğru itmek için 2 alta 2 üst çıkışa ve 1 adet egzoz fan olarak kullanmak var. Alt fanlar üste hava üfleyecek tabii.

Alttaki fanlar ekran kartına yarar, sizin işlemcinizi soğutmanız lazım. Önden giriş arkadan ve üstten egzoz bağlamanızı öneririm.

Alttaki fanlar ekran kartına yarar, sizin işlemcinizi soğutmanız lazım. Önden giriş arkadan ve üstten egzoz bağlamanızı öneririm.

Deneyeceğim. Yardım için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…