2700X Tabanlı Sistem Uyumu

Sormamın nedeni, bilgisayarında yeterince USB girişi olup olmadığını kontrol etmekti. B450 chipseti pek iş için yapılmış denemez, özellikle depolama açısından yeterli gelmeyebilir bir süre sonra. Bütçen yetiyorsa ucuz X470 anakartlara bakabilirsin, arkadaşın bahsettiği VRM sıcaklığı meselesinde de yardımcı olur.

Bütçemi malesef arttıramam. Ancak USB giriş sıkıntım yok. Depolama konusunda da arşiv disklerim zaten sisteme dahil olmayacak. Ek disk ya da dönüşümlü olarak sata disk kullanacağım.

Anladım. StoreMI hakkında pek bilgim yok ama çalışmaması için bir neden görmedim. Kasan nedir?

Aerocool Shard 500w 80+ kasasını güç kaynağı ile beraber almayı düşünüyorum. İlk etapta içerisine 5 adet fan takacağım. Editör sağolsun konuda kasayı fazlalık görüp silmiş :)

Hava akışı konusunda bu kasayı ilk görüşte HİÇ beğenmedim, ama bu fiyat aralığında ne iyi onu da bilmiyorum. Keşke akriliğe ayırdıkları bütçeyi mesh ön panele ayırsalar da cidden kullanışlı bir kasa olsa.

Hava akışı konusunda bu kasayı ilk görüşte HİÇ beğenmedim, ama bu fiyat aralığında ne iyi onu da bilmiyorum. Keşke akriliğe ayırdıkları bütçeyi mesh ön panele ayırsalar da cidden kullanışlı bir kasa olsa.

Umarım iyi bir deneyim elde edip buraya konu açarım. Aklımda fanları öne koymaktan ziyade hava akımını yukarı doğru itmek için 2 alta 2 üst çıkışa ve 1 adet egzoz fan olarak kullanmak var. Alt fanlar üste hava üfleyecek tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı