270K'ya PC almak mantıklı mı?

O yaşta İntel i3 Pentium işlemcim vardı Sene 2012 😞

İlk olarak bilgisayardan anlamadığı çok belli. Aynı sistem çok daha ucuza toplanabilirdi. Muhtemelen Akakçe gibi bir siteye girip fiyatı en yüksek yapıp seçip seçip almıştır. Ki zaten oyun için alinan bir sistemde son model Intel ne geziyor. Millet o işlemcileri render için alıyor. Ayrıca böyle yaşta bir çocuğun böyle bir sistem toplaması da ayrı garip. Çoğumuzun o yaşta belki bilgisayari bile yoktu.

Sen neden takıldın ki buna bu kadar?

Adamın parası varmış almış kıskanmışsın gibi bir tık.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
Kıskandın gibi geldi parası varsa alır olum.
Sana demedim konuyu açana dedim.
Ya kardeşim can dostum o benim niye kıskanayım Allaha şükür durumum var zaten sınıf arkadaşıyız istesem 500k da sistem toplarım. Sadece 270k'yı buraya yatırmak mantıklı değil onun yerine yüzlerce kursa yazılabilirsin, kendini geliştirebilirsin falan filan.
14 yaşındaki eleman nasıl 300k' TL'ye pc toplayabiliyor, o yaşta RX 550 kullanıyordum ben yahu.
Valla baba parası işte aşırı gereksiz ama
Troll konu çok uzadı.
Acaba neye göre troll diyorsun?

1752845138194.png

Ban yememek için argo şeyleri sansürledim.
İlk olarak bilgisayardan anlamadığı çok belli. Aynı sistem çok daha ucuza toplanabilirdi. Muhtemelen Akakçe gibi bir siteye girip fiyatı en yüksek yapıp seçip seçip almıştır. Ki zaten oyun için alinan bir sistemde son model Intel ne geziyor. Millet o işlemcileri render için alıyor. Ayrıca böyle yaşta bir çocuğun böyle bir sistem toplaması da ayrı garip. Çoğumuzun o yaşta belki bilgisayari bile yoktu.
Kazık fiyata toplamış çok daha ucuza toplanırdı. Ayrıca i9 15. nesil mi var da bizim haberimiz yok?
İşlemciyi bilmiyorum zaten i9 15. nesil yokmuş sallamıştım orada (zaten belirttim), tek ekran kartını falan sordum bide sistem parasını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı