270K'ya PC almak mantıklı mı?

6-7 bin dolar ediyor o para, eleman trde yaşamıyorsa bile yüksek bir para ama trdeki kadar yüksek değil.
4K 120FPS hedefi varsa evet mantıklı, o paraya daha saçma sapan parçalar alsaydı mantıksız olurdu. Burada olay ücretin yüksekliği değil, karşılığını verip vermediği. Zaten 300k PC'ye veren adamın parasal olarak herhangi bir kaygısı da yoktur.
14 yaşındaymış eleman

Kıskandın gibi geldi parası varsa alır olum.

Bana mı diyorsunuz? Eğer bana diyorsanız herhangi birini kıskanacak kadar seviyemi düşürseydim forumda 15K mesajım olmazdı. Ben burada yardımcı olmak için varım kıskanmak için değil. Sistemin kazık fiyatlı olduğunu söyledim sonradan bu konuyu okuyan kişiler bilgi sahibi olur belki.

Bana mı diyorsunuz? Eğer bana diyorsanız herhangi birini kıskanacak kadar seviyemi düşürseydim forumda 15k mesajım olmazdı. Ben burada yardımcı olmak için kıskanmak için değil. Sistemin kazık fiyatlı olduğunu söyledim sonradan bu konuyu okuyan kişiler bilgi sahibi olur belki.

Sana demedim konuyu açana dedim.

Bana mı diyorsunuz? Eğer bana diyorsanız herhangi birini kıskanacak kadar seviyemi düşürseydim forumda 15K mesajım olmazdı. Ben burada yardımcı olmak için kıskanmak için değil. Sistemin kazık fiyatlı olduğunu söyledim sonradan bu konuyu okuyan kişiler bilgi sahibi olur belki.
sana dememiştir büyük ihtimal ama konunun mesajla ne alakası var 🤦🏻‍♂️

Az önceki mesajlardan dolayı parası var belli ki almış fazla tartışmaya gerek yok.

Bu alandan para kazanmıyorsa gereksiz. Benim mesleğim de yazılım alanında şu an rtx 4060 laptop kullanıyorum. Büyük ihtimal 7000-8000 serisi çıkana kadar değişmem. Ya bilgisayar alanında büyük bir devrim olur ya da aylık 200k üzeri maaş alırsam oyle değiştiririm. Cok büyük paralarım olsa bile 5090 kartım varken gidip 6090 çıkınca almam

14 yaşındaki eleman nasıl 300k' TL'ye pc toplayabiliyor, o yaşta RX 550 kullanıyordum ben yahu.

Sana demedim konuyu açana dedim.

Sana dememiştir büyük ihtimal ama konunun mesajla ne alakası var 🤦🏻‍♂️

Cevabı benim mesajımın ardından geldiği için bana deniliyor sandım. Sistemide açıkça eleştirdiğim için üstüme alındım evet. Mesajla alakasıda kıskanıyorsun demesi üzerine söyledim ama bana söylemiyormuş. Ben yanlış anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı