- Makaleler
- 5
Merhaba.
Ben bir klavye almayı düşünüyorum ve bütçem 200TL. Bu klavyeyi;
m.n11.com
Gördüm ve çok hoşuma gitti. K20 hakkında oldukça bol video ve inceleme olsa da K10 modelinin yok. Yani ben bulamadım.
60TL daha bütçemi arttırmak hiç işime gelmiyor fakat değer mi sizce?
Lütfen G213 gibi 300TL+ şeyler önermeyin, bu fiyat zaten bütçenin gayet zorlanmış hali.
GXT 890'a da zorlamaya karar vermiştim (270TL) fakat tuşların çok kısa sürede silindiğini öğrenince vazgeçtim. Oysaki çok sevmiştim fakat ben uzun süre gitmesini istiyorum. Bunu dediğim için lütfen bütçe arttır demeyin, 200 hadi taş çatlasın 260TL'lik klavyeler arasından en uzun ömürlüsünü istiyorum.
Ayrıca, Razer Cynosa light Chroma klavye nasıldır? Sessiz çalışması, renk çeşitliliği ve markası ilgimi çekiyor fakat tuş basış hissiyatından şüpheliyim.
Bkz.
www.itopya.com
Ben bir klavye almayı düşünüyorum ve bütçem 200TL. Bu klavyeyi;
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Gördüm ve çok hoşuma gitti. K20 hakkında oldukça bol video ve inceleme olsa da K10 modelinin yok. Yani ben bulamadım.
60TL daha bütçemi arttırmak hiç işime gelmiyor fakat değer mi sizce?
Lütfen G213 gibi 300TL+ şeyler önermeyin, bu fiyat zaten bütçenin gayet zorlanmış hali.
GXT 890'a da zorlamaya karar vermiştim (270TL) fakat tuşların çok kısa sürede silindiğini öğrenince vazgeçtim. Oysaki çok sevmiştim fakat ben uzun süre gitmesini istiyorum. Bunu dediğim için lütfen bütçe arttır demeyin, 200 hadi taş çatlasın 260TL'lik klavyeler arasından en uzun ömürlüsünü istiyorum.
Ayrıca, Razer Cynosa light Chroma klavye nasıldır? Sessiz çalışması, renk çeşitliliği ve markası ilgimi çekiyor fakat tuş basış hissiyatından şüpheliyim.
Bkz.
Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-02742100-R3L1 ITOPYA'da.