275 TL'ye güç kaynağı önerisi

Yer
İstanbul / Sancaktepe
Sistemimde Power Boost marka kalitesiz bir güç kaynağı var. 12V'dan 250W zar zor veriyor. Almak için 275 TL bütçem var ve şunu düşünüyorum. Sizin daha iyi önerileriniz var mı? Sistemde i3 4160 ve R7 240 bulunuyor. İlerde belki GTX 960 gibi bir kart bulursam rahat kullanmak istiyorum. Güç kaynağından anlamam pek ama bu fiyata gayet iyi diye düşünüyorum. Fiyat aşırı değişmeden önereceğiniz başka bir ürün varsa önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo ile şu ürünün fiyatına yaklaşıyor. Bunu alamaz mısın hocam?

Aerocool VX üzmez ama daha iyileri var.
Arada çok fark varmı? Yani aman aman nesi var sadece elektrik faturasını etkiliyor diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Arada çok fark varmı? Yani aman aman nesi var sadece elektrik faturasını etkiliyor diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Aradaki farkı elektrik faturasıyla kapatacaksınız zaten o yüzden High Power almak daha mantıklı. Bir de Aerocool ile Coil Whine yaşayan bir kişi görmüştüm ileride bu problemler artabilir belki.

Aradaki farkı elektrik faturasıyla kapatacaksınız zaten o yüzden High Power almak daha mantıklı. Bir de Aerocool ile Coil Whine yaşayan bir kişi görmüştüm ileride bu problemler artabilir belki.
Anladım bütçeye bağlı SSD'yi alacak parayı hesap etmem lazım. High Power alırım ama kabloları kısa diye biliyorum.

Anladım bütçeye bağlı SSD'yi alacak parayı hesap etmem lazım. High Power alırım ama kabloları kısa diye biliyorum.

Aerocool kabloları da çok uzun değil. Sata kablosu kısmını zaten hiç becerememişler. Hem 3 tane sata gücü var bir tanesi kasanın ışıklarına gitse 2 tane kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı