Call of Duty Black Ops 6 alınır mı?

• Konuyu başlatan Okan17
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 198
Niye usta ya? Bende AW ve Vanguard harici hepsini oynadım da MW2019 ve Cold War bence hikaye bakımından fena değildi. 2019, OG MW serisi gibi kesinlikle değildi ama yine de bayağı güzel bir deneyim yaşatmıştı özellikle...

Efsanevi bir seri olan Modern Warfare serisinin hikayesinin hiçe sayılarak en baştan yazılması demek ben sizi insan yerine koymuyorum tek derdim para demek. Hikayesini de anlatacak değilim, beğenmedim.
Cold War'un ise ortada hikayesi yok. Perseus varmış çok tehlikeliymiş cart curt. Her oyunda aynı hikaye. Kötü karakterler eskiden oyunun başında sonunda falan görünürdü bu oyunda eğer doğru son seçersen hiç görünmüyor bile. Bir kere Call of Duty gibi bir oyun yapıyorsan kötü karakteri iyi yazacaksın ki oyunun akılda kalıcı bir yanı olsun. Menendez gibi Makarov gibi. Uzun lafın kısası lafımın arkasındayım, Son 10 yılda çıkan hiçbir Call of Duty oyunu ALINMAZ.

Efsanevi bir seri olan Modern Warfare serisinin hikayesinin hiçe sayılarak en baştan yazılması demek ben sizi insan yerine koymuyorum tek derdim para demek. Hikayesini de anlatacak değilim, beğenmedim.
Cold War'un ise ortada hikayesi yok. Perseus varmış çok tehlikeliymiş cart curt. Her oyunda aynı hikaye. Kötü karakterler eskiden oyunun başında sonunda falan görünürdü bu oyunda eğer doğru son seçersen hiç görünmüyor bile. Bir kere Call of Duty gibi bir oyun yapıyorsan kötü karakteri iyi yazacaksın ki oyunun akılda kalıcı bir yanı olsun. Menendez gibi makarov gibi. Uzun lafın kısası lafımın arkasındayım, son 10 yılda çıkan hiçbir Call of Duty oyunu alınmaz.

Campaign olarak hiçbiri eski serileri tutmaz hocam illa CoD alacağım diyorsa CoD 7 bekleyin ya da BF6 alın multi için ama paranızı bence heba etmeyin az buz bir para değil.

Cold War'un ise ortada hikayesi yok. Perseus varmış çok tehlikeliymiş cart curt. Her oyunda aynı hikaye. Kötü karakterler eskiden oyunun başında sonunda falan görünürdü bu oyunda eğer doğru son seçersen hiç görünmüyor bile. Bir kere Call of Duty gibi bir oyun yapıyorsan kötü karakteri iyi yazacaksın ki oyunun akılda kalıcı bir yanı olsun. Menendez gibi Makarov gibi. Uzun lafın kısası lafımın arkasındayım, Son 10 yılda çıkan hiçbir Call of Duty oyunu ALINMAZ.
Valla haksız da sayılmazsın hocam. Cidden Menendez ve Makarov gibi kötü karakterler bayağı akılda kalıcıydı hem yaptıklarıyla hem de diyaloglarıyla. Ama o kötü karakterin yok olması olayı Ghosts'daki Rorke'da başladı bence. Ben açıkçası Ghosts'u daha geçen sene oynadım ama Rorke'u internetten bakarak kim olduğunu hatırladım. O eski has CoD hikayesi Black Ops 2'de bitti maalesef...

Campaign olarak hiçbiri eski serileri tutmaz hocam illa CoD alacağım diyorsa CoD 7 bekleyin ya da BF6 alın multi için ama paranızı bence heba etmeyin az buz bir para değil.

BF6 da haritalar çok büyük geldi nereden öldüğün belli olmuyor. CoD'un seriliğini sevdim vuruş hissiyatı daha iyi keşke her yıl oyun cikarmasalar.

Multisi de alınmaz bence. Her sene yeni oyun çıkıyor bu da demek ki oyunun ömrü 1 sene.Muhtemelen büyük bir çoğunluğu yeni oyuna geçtiğinde senin oyununun değeri kalmıyor.

BF6 da haritalar çok büyük geldi nereden öldüğün belli olmuyor. CoD'un seriliğini sevdim vuruş hissiyatı daha iyi keşke her yıl oyun cikarmasalar.
O şu anda Activision'un Microsoft'a satılmasından dolayı yaptıkları bir şey bence hocam. MW3 2023 çıktığında bazı Infinity Ward çalışanları Microsoft'un Game Pass olayları yüzünden CoD yapımcılarına baskı uyguladıklarını söyleyen çalışanlar vardı.

Sizin isteğiniz akıcılık ve yakın temas sanki hocam ama yine de 7 bekleyin derim BF6 rekabeten daha iyi yapacaklardır diye düşünüyorum ama şahsen BF6 gerçekten o eski savaş hazzını veriyor yüksek ihtimalle betada oynadınız eğer savaş görmek istiyorsanız BF6.

Multisi de alınmaz bence. Her sene yeni oyun çıkıyor bu da demek ki oyunun ömrü 1 sene. Muhtemelen büyük birçoğunluğu yeni oyuna geçtiğinde senin oyununun değeri kalmıyor.

BF6 multi için dedim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı