Dostum zaten bunu aldım elime ulaştı fakat bu ürünü daha önce alanlarla da iletişime geçtim herkese outemu blue değil de content switchli olanı gelmiş. Sanırım Türkiye pazarı için content switch ile satılıyor.
Dostum zaten bunu aldım elime ulaştı fakat bu ürünü daha önce alanlarla da iletişime geçtim herkese outemu Blue değil de content Switch'li olanı gelmiş. Sanırım Türkiye pazarı için content Switch ile satılıyor.
Motospeed CK61 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Motospeed CK61 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dostum zaten bunu aldım elime ulaştı fakat bu ürünü daha önce alanlarla da iletişime geçtim herkese outemu blue değil de content switchli olanı gelmiş. Sanırım Türkiye pazarı için content switch ile satılıyor.
Hissitayından memnunum , gamegaraj dahil bütün satıcılardakiler content switchmiş. Şimdi arayıp bilgi aldım dediğim gibi ürünün Türkiye pazarı hali böyleymiş. Her şekilde warlock compact'tan iyidir diye düşünüyorum.