2750 TL APU sistem toplama

Ciritinanne

Centipat
Selamun aleyküm arkadaşlar malum dolar 7 TL oldu 2750 TL'ye APU sistem toplamak istiyorum. Ne kadar mantıklı olur? Sadece LOL oynuyorum LOL oynayıp arkada müzik dinlesem bana yeter yardımcı olur musunuz?
Mümkünse 16 GB RAM olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleyküm arkadaşlar malum dolar 7 TL oldu 2750 TL'ye APU sistem toplamak istiyorum. Ne kadar mantıklı olur? Sadece LOL oynuyorum LOL oynayıp arkada müzik dinlesem bana yeter yardımcı olur musunuz?
Sadece LoL oynayacaksanız 16GB almanız pek birşey ifade etmez ki, israf olur bence.

Sonradan 8GB daha eklersiniz, 2603TL toplam.

Sadece LOL içinse 2750 fazla bile olur hocam. 2000 TL civarı Athlon 3000G li sistemde işini görür. Tabiki ileriye dönük bir sistem olmaz o ayrı. LOL içinde o kadar RAM almanada gerek yok ayrına 8 GB fazlasıyla işini görür.

Dostum sana bir sistem öneremeyeceğim fakat APU bir sisteme dual channel RAM şarttır, FPS değerlerini çok çok artıracaktır, 16GB RAM ile artıramayacağın kadar. 16GB RAM seçeceğine, daha iyi bir SSD, ne bileyim, kasa veya PSU seç. 2X4GB bir sistem kur, Ryzen 3 3200G tercih et, bak keyfine.

Arkadaşlar o zaman beni lol oynayıp zaman öldürecek virüs zamanı bi sistem atarsanız çok memnun olurum
Sade LOL oynarım nette gezerim büyük oyunlarla hiiiç işim olmaz ilerde sistemi yükseltmeyle filan uğraşmam diyorsan 1937 TL ye bu sistemi al. Yalandan 800 lira fazla verme.

RAM' in 2 adet seçili olması ona dikkat et 2x4 yani

R3 2200G falan toplayabilirsiniz hazırı 2200 TL falan incehesap'a bakabilirsiniz hocam dediğinizi çok rahat karşılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı