2750TL klavye önerisi

Bütçe
2750
Bütçe çıkıyorsa 5075b shine bakabilir
Veya indirimdeyken ak820pro olur 2k civarına. GMK87 falanda isterse toplayabilir.
Az önce konuştum da Aliesxpress'e güvenmiyormuş 2750TL vereyim ama Amazon olsun diyor 😅. Amazon'da veya Akko'nun Ajazz'ın sitesinde filan bu modelden daha iyi ve fiyat olarak da 2750TL'yi geçmeyecek ne önerebilirsiniz.

Az önce konuştum da Aliesxpress'e güvenmiyormuş 2750TL vereyim ama Amazon olsun diyor 😅. Amazon'da veya Akko'nun Ajazz'ın sitesinde filan bu modelden daha iyi ve fiyat olarak da 2750TL'yi geçmeyecek ne önerebilirsiniz.
Hocam sadece Aliexpress değil Ak820pro Epomaker'ın kendi Aliexpress satıcısından geliyor ama siz bilirsiniz.

Diğerlerinden bir tanesi Ajazz ak 992 sanırım. Onu hiç beğenmedi. Diğeri nedir hocam? Bir de bütçe olarak 2750 zorlayabiliyoruz o fiyatlara alınabilecekcen iyi modeller nedir? Ak 820pro yerine onları almaya değer mi?
İndirime girdiğinde Akko 5087B ile 5108B öneriliyor ama şu an çok pahalılar alınmaz. Amazon'da güzel indirime giriyorlar ben 1.5 ay önce 2100 TL'ye 5087B, 1973 TL'ye 5108B sipariş etmiştim. İkisi de çok iyi klavyelerdir. Ak820 Pro almak indirimdeyken çok mantıklı AliExpress'teki satıcısı Epomaker güvenilidir. Çoğu kişi kendi sitesinden alışveriş yapıyor genelde.

İndirime girdiğinde Akko 5087B ile 5108B öneriliyor ama şu an çok pahalılar alınmaz. Amazon'da güzel indirime giriyorlar ben 1.5 ay önce 2100 TL'ye 5087B, 1973 TL'ye 5108B sipariş etmiştim. İkisi de çok iyi klavyelerdir. Ak820 Pro almak indirimdeyken çok mantıklı AliExpress'teki satıcısı Epomaker güvenilidir. Çoğu kişi kendi sitesinden alışveriş yapıyor genelde.
Epomaker sitesinde WhatGeek gibi vergi çıkıyor mu hocam?

Peki öneri olarak başka hangi modelleri önerebilsiniz? Amazon'dan olsa ve sade olsun selim bey kafasında olsa😅

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım var. 2750TL'nin üstüne çıkamıyor maximum bütçesi o ama o kadar ödemese de onun için daha iyi olur. Klavyeden aradığı şey, mekanik olsun, RGB özelliği olsun ve sade beyaz olabiliyorsun beyaz olmuyorsa bile yeşilli, sarılı vs. klavyeleri beğenmiyor. Şu anda Ajazz AK820 Pro siparişi vermiş Amazon üzerinden. Sizce iyi mi yapmış yoksa o fiyata daha iyi modeller var mı?
Ben Steelseries Apex 7 TKL kullanıyorum 2400 bandında almıştım şuan memnunum tavsiye ederim. Ajazz markasını bilmediğimden daha iyi mi kötü mü bilmiyorum.

Ben Steelseries Apex 7 TKL kullanıyorum 2400 bandında almıştım şuan memnunum tavsiye ederim. Ajazz markasını bilmediğimden daha iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Tek sorun arkadaşın 4750 TL bütçesi yok ve o kadar etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı