2750TL klavye önerisi

Bütçe
2750
Bu model AK820 PRO'dan daha F/P dimi. AK820 PRO'nun 2750 olduğunu düşününce.
Yani bir 60% klavye için F/P fakat bu daha çok beklentiyle alakalı. Ben TKL sevdiğim için bu tür klavyeleri beğenemiyorum. Sizin için boyutu farketmiyorsa bu yeterince f/p bir ürün. Dilerseniz daha sonra Türkçe keycap de alabilirsiniz. Şahsen gidip 1950TL'ye ak820 Pro alırdım veya sadece kablolu olan modeli alırdım. Bu arada arkadaşınız umarım prime ile alıyordur.

Bu model AK820 PRO'dan daha F/P dimi. AK820 PRO'nun 2750 olduğunu düşününce.
AK820pro 2750tl ye alınmaz. 2K ya Aliexpressten alın. Satıcı epomaker zaten fazlasıyla güvenilir. Tonlarca kişi aldı ben dahil.
Ortalama 1hafta ile 3 hafta arası gelir.

AK820pro 2750tl ye alınmaz. 2K ya Aliexpressten alın. Satıcı epomaker zaten fazlasıyla güvenilir. Tonlarca kişi aldı ben dahil.
Ortalama 1hafta ile 3 hafta arası gelir.
Hocam Ak820 normal olan versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1900tl ye falan satılıyor alınmaz o fiyata 100tl ekleyip ak820pro alınır. Switch değişikliği var, tri mode var pro modelinde vesayre. Normal modeli biraz daha düşerse bakılabilir.
Yok hocam indirimde 1500'e kadar düşüyor. Hatta satıcı Mayıs indiriminde yanlışlıkla vergisiz fiyatını 980TL'ye düşürdü sonra tam alacakken indirimi geri aldı namussuz. Ben ekranı ve kablosuz özelliği kullanmayacağımı bildiğim için normal olan versiyonu düşündüm. Ama Gift switch, Sea Salt switche göre çok hoş gerçekten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı