"4 gün önce MSI marka laptop aldım" cümlesinden sonra otomatik aha yandık dedim.
niye hocam MSI kotu marka mi veya memnun kalmadiniz mi, biz bayağı konustuk burada konu acmistim herkesin fikrini aldim en fiyat performans buydu bayağı inceledik testlerini vs. ben de 4 gundur buyuk bir problemini gormedim fan sesinin cok fazla olmasi disinda, her Gaming laptop isinma sorunuyla karsilasiyor zaten bir yerden sonra, 120bin icin bayağı uygun dediler bu bilgisayar icin. Siz farkli mi dusunuyorsunuz?
hocam islemciden mi bahsediyosunuz 80 ustu kirmizi alarmdir diye?Yapmayın hocam be, MSI denilen marka mıdır nedir laptoplarına en güçlü donanımları en berbat şekilde koyuyor. Aynı Monster gibi, tabii bu modeli hiç duymadım bilmiyorum iyi olabilir fakat MSI rezillikleriyle tanınır. 4050'li MSI laptop kullandım zamanında 45W olduğunu 3. ayda öğrendim. 1. yılın sonunda sarı siteden sattım. Balyoz ile parçalayacak noktaya gelmiştim. Keşke bulaşmasaydınız. En az 30 kere sıcaklıktan kapandı soğutucu almaka rağmen. 1 yıldır Lenovo LOQ kullanıyorum bir kere bana mısın demedi, 4050 ekran kartlı yine orta-giriş segment. 8 saat aralıksız Ultra ayarlarda RDR2 oynamışlığım bile var, ki Hindistan bölgesinde anakart yanma problemi falan olan bir laptop. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsınız hocam. Bir daha siz siz olun MSI laptopun yakınından geçmeyin.
Laptoplarda 85 ve üstü kırmızı alarmdır hocam. Hatta 80 ve üstü. GTA V gibi bir 2013 oyununda 100 derece görmüştüm. LOQ ile 50 watt sabitlemeyle 70'i çok nadir geçiyor.
Hocam islemciden mi bahsediyosunuz 80 ustu kirmizi alarmdir diye?
Evet işlemci. Ekran kartı oraları görmez zaten herhalde ya.
Yani tam emin değilim ama.
yani ben bu bilgisayari universite icin aldim oyun yazilimcisiyim Unreal Engine vs kullaniyorum uzun saatler ayrica yuksek grafikli oyunlar oynuyorum, baya arastirip aldim memnun kalmayan cok biri gormedim aslinda, oyun testleri de fena degil niye bukadar gomdunuz markayi tam anlamadim aslinda diger arkadaslar asus ve lenovodan sonra en iyi markalardan biri demisti.Yapmayın hocam be, MSI denilen marka mıdır nedir laptoplarına en güçlü donanımları en berbat şekilde koyuyor. Aynı Monster gibi, tabii bu modeli hiç duymadım bilmiyorum iyi olabilir fakat MSI rezillikleriyle tanınır. 4050'li MSI laptop kullandım zamanında 45W olduğunu 3. ayda öğrendim. 1. yılın sonunda sarı siteden sattım. Balyoz ile parçalayacak noktaya gelmiştim. Keşke bulaşmasaydınız. En az 30 kere sıcaklıktan kapandı soğutucu almaka rağmen. 1 yıldır Lenovo LOQ kullanıyorum bir kere bana mısın demedi, 4050 ekran kartlı yine orta-giriş segment. 8 saat aralıksız Ultra ayarlarda RDR2 oynamışlığım bile var, ki Hindistan bölgesinde anakart yanma problemi falan olan bir laptop. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsınız hocam. Bir daha siz siz olun MSI laptopun yakınından geçmeyin.
Laptoplarda 85 ve üstü kırmızı alarmdır hocam. Hatta 80 ve üstü. GTA V gibi bir 2013 oyununda 100 derece görmüştüm. LOQ ile 50 watt sabitlemeyle 70'i çok nadir geçiyor.
Bence yanlış biliyorsunuz Gaming laptop incelemelerine bakin herhangi bir markanin hepsi 80-90 arasi calisiyor zaten Ultra ayarlarda, God of War 70 derecede ultrada oynatan laptop bulamazsiniz zaten, islemcinin sitesinde bile Max 100derece yaziyor sonrasinda throttle yiyor, kirmizi alarm 95 derecenin ustudur, 75 90 arasi normaldir Ultra ayarlarda oynursun sonucta, ekran karti icinde 85 ustu risklidir, baska birileri varsa dediklerimi dogrulayabilirse iyi olur ogrenmis oluruz dogrusunu. Onlarca oyun testi izledim cunku cogu markanin ASUS dahil 85 90'lara cikiyor zaten her turlu, watt sinirlamasi olmadan tabii, sinirlayinca dusurmek mumkun.
Yani ben bu bilgisayari universite icin aldim oyun yazilimcisiyim Unreal Engine vs kullanıyorum uzun saatler ayrica yuksek grafikli oyunlar oynuyorum, bayağı arastirip aldim memnun kalmayan cok biri gormedim aslinda, oyun testleri de fena degil niye bu kadar gomdunuz markayi tam anlamadim aslinda diger arkadaşlar ASUS ve Lenovo'dan sonra en iyi markalardan biri demisti.