275HX ile Throttle stop kullanmak gerekli mi?

 
Performans modunda ve 35 watt limitli iken iyi bile almışsın stres testi sonuçlarında. Multi core 33 bin alması gerekiyor o cihazın. 160w çıkabilen bir işlemci o. Ya bu kadar kafana takmana hiç gerek yok günümüz çoğu ust segment cihaz şuan hwinfo ve techpowerupta kıpkırmızı
 
performansdan kastiniz nedir tam olarak, throttle stop acmadan once de max 96 derece falan gordum cyberpunkda o da uzun kullanim sonundaydi, ve fps degerleri de incelemelerdeki gibi. Performansin yeterli yetersiz oldugunu hangi testi yapip anlayabilirim, cinebench testinde asiri zorlamiyo kendini gibi geldi bana bilgisayar 50watt cekti max ve cok fan acmadi. VR uyarisindan biraz suphelendim siz oyle diyince biraz daha arastiricam, watt sinirlamamin sebebi ayni fpsi 80watt cekerken de veriyor 50 watt cekerken de veriyor o yuzden limitliyorum.

IA Limit Reasons'u açsana. Belki ThrottleStop yanlış sinyal veriyordur daha iyi görebiliriz. En azından teyitleyelim.
buyrun.
 

Dosya Ekleri

  • ewe.png
    76,8 KB · Görüntüleme: 18
Aldığınız bilgisayarın incelemelerini izleyip aynı FPS'i veriyor diyorsanız bu haliyle normal. Aynı işlemci aynı ekran kartı başka laptoplara bir bakın. Yine aynıysa performans olarak parlayan bir yıldız yoksa sektörde, bence yine de VR uyarısı vermeyenlerle ilgilenin. Çünkü bu iş zamanında milletin sağlam başını ağrıttı.

Günümüz sistemlerinde limitler genelde Platform Power Limit sayesinde oluyor. EDP OTHER diye gözüküyor genelde ThrottleStop'ta. O yüzden bu normal veya en azından benim alışık olduğum tür bi uyarı değil.

Max VR Voltage - VR TDC - VR Thermal
Sorun gerçekten de var. Dikkat edin.
 
.....

Suan cok arada kaldim bi problem yok diye beklerken boyle bisey cikti, ne yapicam bilmiyorum acikcasi danisabilecegim baska birini taniyor musunuz bu konularda? Veya daha once tartisilmis bi konu? Bilgisayar hem marka olarak hem fiyat olarak baya onerildi bana @Adlin hocam vs, ama boyle bisey sadece benimkine denk geldiyse cidden galiba bahtsizim, bundan once de 2 kere gamegaraj slayer iade ettim cunku isinip kapandigi icin.



Guncelliyorum, şu an tekrar Cinebench23 yaptim 26902 skor geldi multicore, niye degisti bukadar anlamadim, fanlari falan acti 80 watt civari cekti bu sefer oncekinde fanlari acmamisti bile.
 
Son düzenleme:
Yine az gelmiş. Turbo modda limitsiz bir şekilde test edin ve arkada hwinfo açık kalsın testi yaparken. Sonra bize atın.
 
Yine az gelmiş. Turbo modda limitsiz bir şekilde test edin ve arkada hwinfo açık kalsın testi yaparken. Sonra bize atın.
yapmistim az once chatgpt de ayni seyi soyledigi icin, gonderiyorum o sirada bi kere daha yapicam, islemcinin kac watt cekmesi gerekiyo cinebench testinde, max wattina cikmiyor cunku bendeki.
 

Dosya Ekleri

  • new3.png
    90,3 KB · Görüntüleme: 24
  • new1.png
    118,9 KB · Görüntüleme: 25
  • new2.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 22
yapmistim az once chatgpt de ayni seyi soyledigi icin, gonderiyorum o sirada bi kere daha yapicam,
Prochot yok. 90w iken 90 dereceyi zor geçmiş. Soğutma mükemmel. Asus Rog Scar 80 watt 100 derece aynı işlemci. Cihaz kendini zorlamamiş birde.
 
Prochot yok. 90w iken 90 dereceyi zor geçmiş. Soğutma mükemmel. Asus Rog Scar 80 watt 100 derece aynı işlemci. Cihaz kendini zorlamamiş birde.
Max VR Voltage - VR TDC - VR Thermal
Sorun gerçekten de var. Dikkat edin.
bunlarin oldugu kisimda gercekten de evet yaziyor ama,
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…