275R Ekran Kartını Dik Takma

MertStnl

Hectopat
Arkadaşlar bundan birkaç gün önce 275R almaya karar verdim. Bazı kanalların videolarını izlediğimde kasaya ekran kartının dik takılabildiğini öğrendim. Bildiğim kadarıyla ek bir kablo gerekiyor. Fakat yine de sizden fikir almak istedim. Sonuçta çoğunuz benden kat kat daha bilgilisiniz. Şimdi ben ekran kartını dik takacak olsam ne yapmam lazım? Hangi kablo lazım? Ucuz ama kaliteli bir kablo önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bundan birkaç gün önce 275R almaya karar verdim. Bazı kanalların videolarını izlediğimde kasaya ekran kartının dik takılabildiğini öğrendim. Bildiğim kadarıyla ek bir kablo gerekiyor. Fakat yine de sizden fikir almak istedim. Sonuçta çoğunuz benden kat kat daha bilgilisiniz. Şimdi ben ekran kartını dik takacak olsam ne yapmam lazım? Hangi kablo lazım? Ucuz ama kaliteli bir kablo önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Kasanız uyumlu mu?

Cooler Master almak zorunda değilsiniz. İtopyada başka ürünler de mevcut. 200 TL'ye gördüm ama markasını hatırlamıyorum.
Ben zaten aparatla yapıldığını biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Donanım Arşivi'nin 275R videosunda ek bir aparata gerek yok kasanın kendisinde bu özellik var diyordu. Benim asıl sormak istediğim aparatsız nasıl oluyor ama herkes aparat önermiş.

Sanırım ihtiyacım olan tek şey Thermaltake PCI-e X16 Riser Cable | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı