279 TL'ye Gamepower Ogre alınır mı?

Rampage Orion RGB değil. Bu fiyata ya kalitesiz mekanik alacaksanız ya kaliteli mebran.
Nasıl değil hocam? R90 Orion mekanik ve RGB. Yazılım desteği bile mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an indirimde, sizce alınır mı?

Hocam burada çok büyük James Donkey-Gamepower düşmanlığı var. Ben konu açtım James Donkey 610S alınır mı, diye. Bakabilirsiniz, en son kavga falan oldu, adam kullanmamış JD, gelmiş kötü diyor. Kullandın mı? Diyorum öyle diyorlar. Garip bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl değil hocam? R90 Orion mekanik ve RGB. Yazılım desteği bile mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage'in başka bir modeli ile karıştırdım, kusura bakmayın.
Hocam burada çok büyük James Donkey Gamepower düşmanlığı var ben konu açtım James Donkey 610S alınır mı diye bakabilirsiniz en son kavga falan oldu adam kullanmamış JD gelmiş kötü diyor kullandın mı diyorum öyle diyorlar garip bir yer.
Bak sevgili dostum, biz burda boşuna JD almayın demiyoruz. Sen bakıyorsun RGB'si var, görünüşü güzel, hemen atlıyorsun. Ama ürünün teknik detaylarına hiç bakmıyorsun. Sonra burada ''JD kulaklığım bozuldu.'', ''Rampage klavye çift tıklıyor'' gibi konular görüyoruz. Bizzat ucuz markaların kalitesizliğini gördüm, bilmeden boş yorum yapmayın.

Rampage'in başka bir modeli ile karıştırdım, kusura bakmayın.

Bak sevgili dostum, biz burda boşuna JD almayın demiyoruz. Sen bakıyorsun RGB'si var, görünüşü güzel, hemen atlıyorsun. Ama ürünün teknik detaylarına hiç bakmıyorsun. Sonra burada ''JD kulaklığım bozuldu.'', ''Rampage klavye çift tıklıyor'' gibi konular görüyoruz. Bizzat ucuz markaların kalitesizliğini gördüm, bilmeden boş yorum yapmayın.
N11 sitesinde 450 TL'ye kadar herhangi bir mekanik önerin olur mu? Kupon ve indirim ile alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı