Evet ara sıra oynuyorum. Şuan Logitech k360 kullanıyorum. Red switch bir mekanik klavyeye geçtiğimde ciddi bir değişiklik olur mu?Oyun da oynuyorsaniz Red Switch almaniz daha iyi olur.
Evet ara sıra oynuyorum. Şuan Logitech k360 kullanıyorum. Red switch bir mekanik klavyeye geçtiğimde ciddi bir değişiklik olur mu?Oyun da oynuyorsaniz Red Switch almaniz daha iyi olur.
Evet ara sıra oynuyorum. Şu an Logitech K360 kullanıyorum. Red Switch bir mekanik klavyeye geçtiğimde ciddi bir değişiklik olur mu?
Daha kaliteli olur dimi bu geçiş olayı?Ufak tefek basma hissiyatinda degisiklikler olacaktir. Zamanlar alisirsiniz. Karar size kalmis.
Daha kaliteli olur değil mi bu geçiş olayı?
Hocam k360 kullanıyorum. Mekanik falan değil bu klavyeden mekanik klavyeye geçerken ki olaydan bahsediyorumKalite konusunda fark olmaz bu iki Switch arasinda. Red Switch'in gecikmesi dusuk oldugu için oyun oynayanlar için en ideal olanlardan birisidir. Bir de fazla ses cikarmaz.
Hocam K360 kullanıyorum. Mekanik falan değil bu klavyeden mekanik klavyeye geçerken ki olaydan bahsediyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.