27GP850-B:27'' alınır mı?

khaoS37

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde ileride ekran kartını 3080 12 gb düşünüyorum

• İşlemci i7 11700K
  • Gigabyte Aorus Rtx 3070 ti Master
  • Anakart ASUS ROG STRIX Z590-F
  • SSD Samsung NVMe 980 Pro 1TB
  • G.Skill-32 GB-2x16 GB-Trident-Z-RGB-4000MHz
  • Arctic Liquid Freezr II 36 A-RGB
RTX 3070 Ti ile 2K'da hiçbir sorun yaşamazsınız hocam. Sisteminiz için 2K monitör gayet uygun. RTX 3080 almayı gerektirecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum. RTX 4000 serisinden güncelleme yapmak daha mantıklı olur sizin için. RTX 3080 yerine RTX 4070 daha uygun olacaktır. Yeni seride VRAM'ler de yükselecek büyük ihtimalle. RTX 4070 büyük ihtimalle 12 - 16 GB arası bir VRAM'e sahip olacak. 4000 serisine az kalmışken GPU yükseltilecekse 4000 serisine güncelleme daha mantıklı olur.
Ama tabi bunlar sadece okuduğum söylentilerden çıkardıklarım. Kartlar çıkmadan kesin bir şey söylemek söz konusu değil. Zamanında 3070 Ti içinde 16 GB olacağı söyleniyordu ama gelin görün ki 8 GB çıktı kartlar.

@Apoca1ypse

Ben de 1 haftadan fazladır bu monitörü inceliyorum, zaten piyasada doğru dürüst IPS oyuncu monitörü kalmadı; param olsa direkt alırım. Rtings'deki incelemesi epey olumlu, ama eğer rekabetçi ya da yoğun oyun oynamıyorsanız bence bir monitöre bu kadar para verilmez.

Merhaba monitörü hala kullanıyor musunuz? MediaMarkt üzerinde 9999 TL fiyatı var ve 300 lira sepette indirimle 9699 liraya düşüyor. Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hala kullanıyorum hocam ama değer mi fiyatına emin değilim açıkçası :/

Ne açıdan değer değmez dediniz? Herhangi bir sıkıntı mı oldu?
Yok bir sıkıntı yok ürün çok iyi. Ama ben 4000 TL'ye almıştım. 2 gün önce de arkadaşıma 4K çok güzel bir MSI monitör aldık 13K'ya. 1440P monitör'e 10K vermek çok mantıklı değil bence. Bu monitör daha F/P bir ürün olacaktır diye düşünüyorum. Hatta VA panelde daha uygun fiyata Samsung Odyssey G5 bile var ki çok güzel monitördür. 10K bütçe ile 2 tane 1440P monitör bile alabilirsiniz hocam. Bu ürün için çok fazla o para.

Yok bir sıkıntı yok ürün çok iyi. Ama ben 4000 TL'ye almıştım. 2 gün önce de arkadaşıma 4K çok güzel bir MSI monitör aldık 13K'ya. 1440P monitör'e 10K vermek çok mantıklı değil bence. Bu monitör daha F/P bir ürün olacaktır diye düşünüyorum. Hatta VA panelde daha uygun fiyata Samsung Odyssey G5 bile var ki çok güzel monitördür. 10K bütçe ile 2 tane 1440P monitör bile alabilirsiniz hocam. Bu ürün için çok fazla o para.
Bu saatten sonra VA panel monitör alınır mı gerçekten?

Bu saatten sonra VA panel monitör alınır mı gerçekten?
Hocam VA panelde ne gibi bir sıkıntı var. Ben Odyssey'i LG'den sonra gördüm. LG almasam o ürünü alırdım kesin olarak. Çok beğendim. Ama illa IPS olsun derseniz Viewsonic daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı