27GP850-B:27'' alınır mı?

khaoS37

Hectopat
Daha fazla  
Bu kötü işte. Oyun oynanmaz o zaman. 2560x1440p de bütün oyunlarda mı bulanıklaşma oluyor?

Hocam test ettim bende gerçekten bir bulanıklaşma vardı maalesef.
Hangi oyunlarda bulanıklaştı?

Bu kötü işte. Oyun oynanmaz o zaman. 2560x1440p de bütün oyunlarda mı bulanıklaşma oluyor?

Hangi oyunlarda bulanıklaştı?
Hocam 1080P monitörde bütün 720P videoları ve oyunları alın. Onu 1440P monitörde bütün 1080P videolar ve oyunlara koyun. Öyle bir mantık.

Peki oynadığın oyunlar ve videolar 1440p çözünürlüğe izin veriyor mu?
Evet hocam çoğu oyunda 1440P ve 4K desteği var zaten. Videolar da bazen Youtube'da bulamıyoruz 1440P ya da 4K video. Ama çok da sıkıntı değil benim için açıkçası.

Siz galiba satın almışsınız halen kullanıyor musunuz bilmiyorum iyi bir monitör müdür ben dümdüz 10k civarına aldım fakat 2. el sayılır ama 2. el değil hiç kullanılmamış jelatini üstünde tanıdıktan aldım öylece duruyor hiç kullanmadım da nasıl bir monitör ben normalde 4K sistem toplayacağım ama fazla para vermemek için 2K aldım monitörü nasıldır?

@khaoS37

Son düzenleme:

Hocam vallahi 10 numara monitör tek bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ancak sisteminiz 4K oyun kaldıracak güçte bir sistemse 4K monitörlere yönelin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…