T.t
Hectopat
30 tl o 130 tl ve üzeriGetir'den çikolata, içecek, cips filan alabilirsiniz. İlk siparişe 20TL indirim mi ne oluyor.![]()

30 tl o 130 tl ve üzeriGetir'den çikolata, içecek, cips filan alabilirsiniz. İlk siparişe 20TL indirim mi ne oluyor.![]()
F.E.A.R Colletion, STALKER Bundle ben bunları alıcaktım. Seninde bakmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar sorum yukarıda. Normalde AC: Origins alacaktım ama 1 lira eksik.Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar sorum yukarıda. Normalde AC: Origins alacaktım ama 1 lira eksik.önerilerinizi bekliyorum.
Maalesef ki köyde yaşıyorum.Getir'den çikolata, içecek, cips filan alabilirsiniz. İlk siparişe 20TL indirim mi ne oluyor.![]()
Dying Light, hali hazırda bende var.Dying Light.
Far Cry 3 de var.Far Cry 3
Steam değil hocam, Epic üzerinden alacaktım.Steam'den 1 lira atılmıyor mu?
Far Cry 5 aldım hocam, bir FC oyunu daha sıkar gibi.Neyse bence Far Cry 4 alabilirsin 27 liraydı sanirim.
Yukarıda dediğim gibi köyde yaşıyorum.King Chicken menü.
STALKER'ın yeni oyununu bekliyorum hocam. Orijinal STALKER çok eski geliyor.F.E.A.R Colletion, STALKER Bundle ben bunları alıcaktım. Seninde bakmanı tavsiye ederim.
Oyun veya dijital içerik.Hangi kategoriden bir şey alacaksınız? Ona göre yardımcı olalım.
Tercih sizin hocam. F.E.A.R ve STALKER oyunlarının teması çok hoşuma gittiği için önerdim.Maalesef ki köyde yaşıyorum.Burada Getir yok.
Dying Light, hali hazırda bende var.
Far Cry 3 de var.
Steam değil hocam, Epic üzerinden alacaktım.
Far Cry 5 aldım hocam, bir FC oyunu daha sıkar gibi.
Yukarıda dediğim gibi köyde yaşıyorum.
STALKER'ın yeni oyununu bekliyorum hocam. Orijinal STALKER çok eski geliyor.
Oyun veya dijital içerik.
Mousepad ihtiyacım yok hocam.25 TL lik mousepad alabilirsin. Katsuta 5 Model 70x30 Mouse Pad Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
EREN SATAR isimli 29 Mayıs tarihinde atılan yorum benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.