alpr50 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır?
Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır?
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.192 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 alpr50 dedi: Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır? Genişletmek için tıkla... %80+ yerleşirsiniz.
alpr50 dedi: Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır? Genişletmek için tıkla... %80+ yerleşirsiniz.
alpr50 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Nisshin dedi: %80+ yerleşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim de tahminim bu yönde hocam teşekkür ediyorum.
Nisshin dedi: %80+ yerleşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim de tahminim bu yönde hocam teşekkür ediyorum.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 19 Temmuz 2025 #4 Bana da 28.558 geldi. Doğu geliyor gibi duruyor ama insan illa tedirgin oluyor.
alpr50 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 ArslanbalaBörükan dedi: Bana da 28.558 geldi. Doğu geliyor gibi duruyor ama insan illa tedirgin oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok kritik bir sıralamadayız maalesef. Umuyorum üzülmeyiz tercih sonuçlarında.
ArslanbalaBörükan dedi: Bana da 28.558 geldi. Doğu geliyor gibi duruyor ama insan illa tedirgin oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok kritik bir sıralamadayız maalesef. Umuyorum üzülmeyiz tercih sonuçlarında.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 19 Temmuz 2025 #6 alpr50 dedi: Çok kritik bir sıralamadayız maalesef. Umuyorum üzülmeyiz tercih sonuçlarında. Genişletmek için tıkla... Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık.
alpr50 dedi: Çok kritik bir sıralamadayız maalesef. Umuyorum üzülmeyiz tercih sonuçlarında. Genişletmek için tıkla... Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2025 #7 ArslanbalaBörükan dedi: Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık. Genişletmek için tıkla... Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
ArslanbalaBörükan dedi: Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık. Genişletmek için tıkla... Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim.
alpr50 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #8 ArslanbalaBörükan dedi: Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. KiloZuluSierra dedi: Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı?
ArslanbalaBörükan dedi: Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. KiloZuluSierra dedi: Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı?
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2025 #9 alpr50 dedi: Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Özel bir bilgim yok Kıbrıs hakkında ama ben okumam. Ailemden uzakta yaşamak bir çok anlamda yorar beni.
alpr50 dedi: Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Özel bir bilgim yok Kıbrıs hakkında ama ben okumam. Ailemden uzakta yaşamak bir çok anlamda yorar beni.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 19 Temmuz 2025 #10 alpr50 dedi: Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam ne diyelim buna da şükür.
alpr50 dedi: Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam ne diyelim buna da şükür.