28.500 sıralama ile devlet üniversitelerinde tıp gelir mi?

Kıbrıs da okunmaz, internette araştır görürsün herkes şikayetçi.
Teşekkürler tavsiyeniz için dikkate alacağım.

Konuyu kontenjanlar açıklandığı için hortlatıyorum. Tıp kontenjanları aynı kalmış ama mühendislik ve dişlerde kontenjan azalması söz konusu. Gelme ihtimali nedir?

%80+ yerleşirsiniz.
Konuyu kontenjanlar açıklandığı için hortlatıyorum. Tıp kontenjanları aynı kalmış ama mühendislik ve dişlerde kontenjan azalması söz konusu. Gelme ihtimali nedir?

Son düzenleme:
Teşekkürler tavsiyeniz için dikkate alacağım.

Hala geleceğini düşünüyorum.

Hala geleceğini düşünüyorum.
Aldığım duyuma göre ilk 30kdaki müh+diş kontenjanları 600-700 azalmış hocam. Gelirse ucu ucuna gelecek diye düşünüyorum devlet tıp. Bu yüzden kıbrıstaki Yakın Doğu üniyi araştırdım. Orada her yıl 45k harç ödemek lazımmış burslu olsan bile.

Ayrıca sizin tam sıralamanız neydi merak ettim.

Aldığım duyuma göre ilk 30kdaki müh+diş kontenjanları 600-700 azalmış hocam. Gelirse ucu ucuna gelecek diye düşünüyorum devlet tıp. Bu yüzden kıbrıstaki Yakın Doğu üniyi araştırdım. Orada her yıl 45k harç ödemek lazımmış burslu olsan bile.

Ayrıca sizin tam sıralamanız neydi merak ettim.
Sıralamamı tam söylemiyorum gizlilik açısından. Size yakınım. Tıp yazmaktan vazgeçtim ben. En azından önlere yazmayacağım. Tıpı 20-24 tercihlerim arasına yazacağım. Zaten ilk 5 teki tercihlerimden biri gelecek ama 24 tane hakkım var doldurmak istiyorum.

Son düzenleme:
Sıralamamı tam söylemiyorum gizlilik açısından. 20 binlerdeyim. Tıp yazmaktan vazgeçtim ben. En azından önlere yazmayacağım. Tıpı 20-24 tercihlerim arasına yazacağım. Zaten ilk 5 teki tercihlerimden biri gelecek ama 24 tane hakkım var doldurmak istiyorum.
Müh mü düşünüyorsun hocam? YTÜ'de aklıma yatan iki üç bölüm var. Bu sahte diploma olaylarından geri çeker mi sence?

Müh mü düşünüyorsun hocam? YTÜ'de aklıma yatan iki üç bölüm var. Bu sahte diploma olaylarından geri çeker mi sence?
Evet İlk 14 Müh. 14-20 tıp veya eczacılık, 20-24 te tıp veya eczacılık o kısımlar daha kesin değil. Ama iş ilk 5 tercihte biter gibi zaten. Felaket senaryosunda bile 9. tercih de işim bitiyor. Sahte diploma olayları falan bir şey etkiler mi bilmiyorum iki gün sonra unutulan şeyler.

Ben de 28.500 küsür sıralama yaptım ancak tıp gelmez diye düşünüyorum. Ağrı'yı yazacak arkadaşlar için bir uyarı olsun, duyduğuma göre Ağrı'da tıp fakültesi yokmuş eczacılık fakültesinde ders görüyorlarmış. Haberiniz olsun, yazmadan önce araştırın.

Ben de 28.500 küsür sıralama yaptım ancak tıp gelmez diye düşünüyorum. Ağrı'yı yazacak arkadaşlar için bir uyarı olsun, duyduğuma göre Ağrı'da tıp fakültesi yokmuş eczacılık fakültesinde ders görüyorlarmış. Haberiniz olsun, yazmadan önce araştırın.
Çok büyük sorun mu ki? Bence yazan yine yazar :)

Açılalı 7 sene olmuş hocam pek inanasım gelmedi açıkçası.

Evet İlk 14 Müh. 14-20 tıp veya eczacılık, 20-24 te tıp veya eczacılık o kısımlar daha kesin değil. Ama iş ilk 5 tercihte biter gibi zaten. Felaket senaryosunda bile 9. tercih de işim bitiyor. Sahte diploma olayları falan bir şey etkiler mi bilmiyorum iki gün sonra unutulan şeyler.
Umuyorum en iyisi olur hocam senin için. Ayrıca mühlerde bilgim zayıf tavsiye vermek isterseniz müteşekkir olurum (15 sonrası müh yazacağım tercihe)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı