28.500 sıralama ile devlet üniversitelerinde tıp gelir mi?

Kontenjanları bu ivmeyle azaltmaları kötü oldu maalesef. Eski dönemlerde yapılan hatalar bize patladı. Ne diyelim sağlık olsun.

Dil yerleşebildiniz mi hocam bir yere?

Kontenjanları bu ivmeyle azaltmaları kötü oldu maalesef. Eski dönemlerde yapılan hatalar bize patladı. Ne diyelim sağlık olsun.

Dil yerleşebildiniz mi hocam bir yere?

Yerleştim, Kırıkkale Fransızca tercümanlık. Ama cidden hiç beklemiyordum sırf liste dolsun diye yazmıştım. Arkaya yazdıklarımın hepsi bu sene benim sıralamama yakın olmuş.

350 ile kapan 220'ye çekmiş 220'ler 130'a çekmiş kafayı yiyeceğim sonuncu bile gelmedi.

Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır?

Hocam yerleşebildiniz mi siralamalar bayağı bir öne çekilmiş en son alan Harran Üniversitesi bile 25 k ya falan gelmiş galiba.

Hocam yerleşebildiniz mi siralamalar bayağı bir öne çekilmiş en son alan Harran Üniversitesi bile 25 k ya falan gelmiş galiba.
Hocam kıbrıs dahil yazmıştım. Son kıbrıs 26.9kda kapatmış. OBP denen illet olmasa tıptaydım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…